Billederne er taget med min telefon, så de er ikke så nice i kvaliteten, men de viser da lidt ;o)

Vi var i forsamlingshuset til fastelavn!!! :o) Der var IGEN de der forpulede møg pap-tønder til de små! grrr… De simpelthen ikke særlig gennemtænkt. Der skal klippes og skæres og alt muligt shite til, før der sker noget og de stakkels små kan simpelthen ikke få hul på det. Suk. MEN, Idun endte med at slå det stykke ned, der havde bunden siddende på sig – EFTER der var hugget og skåret og klippet i tønden.
Jeg var helt vildt stolt. Hehe. Jeg har aldrig været kattedronning – ej heller kattekonge. Jeg har vundet for bedste udklædning og for lige at sige GRUNF igen, så var det én med en købedragt der vandt bedste udklædning idag. *suk*!!! det var SÅ mange flotte unger, hvor man kunne se at de havde lavet dragterne selv, sammen med forældrene, eller forældrene alene.
Men det er nok bare mig…

I øvrigt, var det vildt hyggeligt at der var andre børn fra børnehaven og mit ynglingsbarn, jeg slet ikke kender var der også Ida fra Iduns gamle børnehave var der. Nu går hun i 0’e klasse på centralskolen. Hun sad lige ved siden af mig og jeg blev bare nødt til at snakke med hende. Hun er simpelthen SÅ skøn!!! Og hun har altid været så sød ved Idun og snakkede altid med mig, når jeg hentede Idun. Det var helt vildt rart at snakke med hende… Helt vildt undeligt, når jeg som sådan intet forhold har til barnet… :-S Jeg fik mig også lige en sludder med hendes mor og hun sagde at Ida også snakker meget om Idun :o))

Så havde jeg glemt at tage et af de gode kameraer med. :-S TYPISK mig, men der stod en med et nikon spejlreflex og tog billeder af Idun og jeg spurgte om hun ville sende nogen af billederne til mig. Det ville hun gerne og det viste sig, at hun var fotograf på lokalavisen :o) Og stillede mange spørgsmål til Idun og hendes dragt osv :o))) Så vi får rigtig gode billeder på mail forhåbentligt.

Farmor var med i forsamlingshuset og med hjemme lidt bagefter og selvom Idun var mega smadret, VILLE hun bare gerne ud og cykle en tur på sin cykel…

Nu er hun bare træt og vi skal allerede til at børste bisser og putte, efter hendes eget ønske…

I morgen er det så ‘sidste’ fastelavnsdag… Men det har bare været dejligt.

KRAM
Zafir med en kattedronningedatter.