søn, december 09, 2007

Ja, det har sådan set været vores weekend :o)

Først: Mit hår. Ja, det er blevet temmelig kort, i forhold til hvad det plejer at være ;o) Til skuldrene, fremfor MEGA langt og tungt… – Men der kommer altså ikke nogen billeder før næste weekend, for jeg skal lige farve kalenderhår + bryn og vipper. – OGSÅ billeder ;o)
Idun fik klippet pandehår. Hun var mega stolt og følte sig bare LÆKKER!!! Jeg fik også lige aftalt at komme forbi frisøren med et godt tilbud på en CMS :o) hehe… Sådan er det nok, når man er glad for sit job…

Legedate:
Gik godt. De er jo begge to ‘enebørnspiger’, så de var sådan lidt: Ej, det med at dele var ikke så nemt, meeeen. Det gik. De har hygget sig og jeg fik ævlet usansynligt meget med hendes mor. Smadder hyggeligt. Det viser sig at de også har 5 heste og har inviteret Idun med ud og ride en dag. Patrizia kommer her i juleferien har vi aftalt.
Vildt grinern, så er hendes mor mega mega GNR fan!!! Vildt. Hun har mere end 100 bootleg optagelser fra koncerter, dels på dvd’er og på computeren. Sejt!! :o) Hun siger, at når man har vendt sig til det ‘nye’ gnr, så er det faktisk rigtig godt. Måske jeg skulle gi det en chance?
Så det kan godt være at Idun får sig en god legeveninde der og vi danner noget mere lokal netværk… Og det kan man jo aldrig få for meget af :o))))))))

Også har jeg skåret vildsvin igår og på magisk vis, fik jeg 11 af de 17 kg stoppet ind i en propfyldt fryser!!!!… Så der kun er 2 køller i lånt fryser :o) Nice!!!

– over and out –