ør, januar 05, 2008 22:29:03

1: Der var kun 2 maskiner vasketøj, selvom jeg har skulket fra vasketøjet hele ugen :o)

2: Vi har fået ledning på fastnettelefonen igen, efter den er blevet sat på ip telefoni, så nu kan vi bare ringe ALT DET VI VIL fra fastnetten til andre fastnetter, uden det koster en skid.. Altså mere end det faste beløb vi betaler. Fedt.

3: Det lyserøde hår havde premiere ude i verdenen idag og vi fik totalt positive tilbagemeldinger. Der var mange der gloede, men dem der sagde noget sagde FEDT eller FLOT eller COOL eller deromkring og Idun var stolt som en RIGTIG prinsesse :o)))) (HÅber hun bevarer den selvtillid gennem livet :o)))

4: Husbonni er næsten færdig med det projekt han har arbejdet på i 3 døgn. Han er blevet SÅ dygtig til php programmering.

5: Jeg fik skiftet stikket på håndmixeren :o)

– over and out –