1: Nu er der under 3 arbejdsuger tilbage på mit gamle arbejde…

2: Dagen er næsten gået

3: Idun har sagt at hun vil putte i SIN EGEN SENG I NAT!! JUBIIII…

4: Jeg skal se min mand i morgen alligevel, selvom jeg troede jeg først skulle se ham på torsdag, men svigermor har beordret på mad, også dem der er i kbh i denneher uge (svoger har fødselsdag og når man bliver 27, skal mor selvfølgelig stadig holde fødselsdag for en hihi)

5: Var riiiiiiiiiiiiiiiiiiiigtig dejligt at være hos Sus og Jesper og spise, se Anna Pihl, hygge, få kage og spille pictionary… (behøver jeg sige hvem der var på vinder holdet?!?! *klapsalver*)

Også er det sku snart i seng. I hele den store seng alene. Uden mand og uden Idun der er blevet sparke agtig og vil eje hele sengen, så nu er det på tide at hun skal sove selv. :o)

– over and Outzzzz –