fre, december 28, 2007 00:03:47

Jeg snakkede den anden dag om Idun med Rikke, fordi hun har været så underlig på det sidste. Ikke ville spise og ikke ville sige farvel i bh og ikke ville noget som helst… Og samtidig være fræk og agumentere om alt muligt…

Vi snakkede lidt om det kunne være et af de der tigerspring. At der skermeget nu, fra lille pige/dreng til stor pige/dreng…

Jeg tror der må være noget om det. Her de sidste 2 nætter (før i aften) har jeg bare læst én bog, kysset godnat, slukket lyset også har jeg gået ud af soveværelset.
I aften, ville jeg så gøre det igen. Jeg tænkte dristigt, nu hvor hun har været mere sove-modig, at spørge hende om hun ville putte på sit eget værelse eller i mors og fars seng, som hun plejer. Jeg spørger hende med mellemrum, men altid med det svar: MORS OG FARS SENG.

Så her til aften svarede hun: Det kan jeg da godt!! ;o) (altså til hendes egen seng!!)

OKAY fedt nok. Så læste jeg en pixibog og sagde godnat og sagde jeg ville kigge til hende om 10 min.

VILDT – hvis det skulle være så nemt tænkte jeg. Hehe. Men der gik heller ikke mere end et par min, før hun stod i døren til stuen. Men jeg tænkte: NU skal hun sove på sit værelse ;o)
Så jeg satte Musicure på og satte mig til at læse ét kapitel af den bog jeg var ved at være færdig med. Så sov hun :o) Jeg læste ikke højt, bare læste. Så var det vildt hyggeligt at sidde og høre musik og læse på hendes værelse, så jeg endte med at læse de sidste 4 FORFÆRDELIGE kapitler :o( ÅH nej, hvor var det en forfærdelig slutning. Jeg var sku lige ved at græde :o(

Men altså, det vigtigste var at Idun SOVER – I sin egen seng… Men gad vide om jeg kan få hende op i morgen. De sidste par dage har hun sovet henholdsvis 14 og 13 timer i træk og i morgen SKAL jeg have hende op senest kl. 10, fordi vi skal til juletræsfest… hehe… Og hun faldt i søvn på vej hjem fra Oldemor idag, så jeg fik hende ikke i seng for at sove før her kl. 2330. Meeeeen… Det går nok ;o) Normalt sover hun jo ikke mere end 10-11 timer, pr. nat… og det bliver jo ikke ved med at være juleferie.

Men måske er det også noget med tigerspringet, det med at hun bare SOVER OG SOVER?

Og så det med at spise… Her de sidste 2 dage, hvor hun har SOVET OG SOVET, er hun begyndt at spise igen. Det er dejligt.
Så nu er der ikke noget med at hun siger: Jeg er træææææt jeg gider ikke at spise, LIGE når der kommer mad på, selvom hun så kan springe rundt og lege, det sekundt maden bliver taget af bordet igen :-S Som hun har gjort de sidste 14-21 dages tid!!

Jeg håber den positive udvikling fortsætter. November stoppede hun helt med babs og tænk, hvis hun skulle ende med at sove på sit eget værelse, af egen fri vilje, som jeg hele tiden har troet på!! :o))
Så går alle mine teorier op… Åhhh det krydser jeg fingre for!!!

Bare giv tid, og alternativer til babs, så stopper hun med den! – Det virkede…

Bare giv tid, tryghed og alternativ til mors og fars seng, så virker det – håber jeg. :o)
NU må vi se. Første nat, er en start!!

– over and out –