Er efterhånden vel overstået. Vi er ikke blevet meget syge i år, men dog begge forkølede… Jeg har bare slet ikke haft lyst til at skrive eller bruge tid på at skrive de her par dage efter vi er kommet hjem. Jeg har nålebundet og lavet alle mulige andre ting som også er dejlige… dog føler jeg ikke en oplevelse helt afsluttet, før den er blevet skrevet… Hehe. Fuldstændig afhængig af dagbog, har jeg været mere end mit halve liv :o)

MEN ALTSÅ:

Midvinterfestivallen:

Fredag… totalt kaos da vi kommer der ind. Der er for lidt plads og vi er blevet rykket. Jeg brokker mig helt vildt og vi ender med at få den plads vi skulle have, dog tager vi Tom og Birgitte ind i ‘vores’ bod, da pladsen er sindsygt trang og vi altid hygger helt for vildt med dem :o) Men ellers går fredagen med at stille op og være klar til publikum kl. 17. Sælge, snakke, sludre… Lave kontakter, dele visitkort ud… – Der bliver hentet pizza og vi æder. Vi fryser ikke helt så meget som sidste år – dejligt.
Aftenen slutter med VALRAVN KONCERT … NAM NAM NAM!!!! De bliver mere og mere fantastiske, for hvergang man ser dem! Det er helt UTROLIGT, hvordan de kan UNDGÅ at være verdens kendt i norden, når de er SÅ fede. Jeg forstår det ikke. Så jeg tror det er på tide, med en kampange for dem. For det er simpelthen verdens mest fantastiske musik :o) – vi har selvfølgelig også den nye cd med hjem og den er signeret og med dedikation!!! NICE – jeg søger altid for at få CD’er signeret, hvis jeg har dem fra bands før de breaker. Det er bare vildt sejt at have, når de så er breaket!!! :o))))
MAN kan selvfølgelig stifte bekendskab med VALRAVN på nettet her
VALRAVN spillede længe og vi var hjemme i forældrenes hus i Rødovre, og SOVE dejligt kl. lidt over 2 og i seng og det kl. 3.

Lørdag:
ZNORK søvning kl. 9 da vækkeuret ringede. SPARKE HUSBONNI og EVA op. Det går faktisk meget godt og vi henter svoger ved 10 tiden. PÅ mirakuløs vis, får vi stillet op og er klar til kl. 11, når publikum kommer…! KANON mand.- Det hjælper altså på det, når vi er 3 i stedet for kun 2 :o) Så bliver det endnu bedre, når vi er alle 4 på de fleste markeder til sommer :o))))

Dagen er rigtig fin og dejlig. Vi fryser stadig IKKE så meget som sidste år, dog fryser… det er nogen fine deltagere der er i år. Vi bor med Janus (fra ungarn) på den ene side og Od/Lokes Frie mænd-krigere på den anden side. Vi har udsigt til scenen og får derfor det optimale ud af showsne.

Jeg har fået den skønneste bestilling fra Ilythia. En tynd kjole i letuld, viking-style, med fri fantasi og en jakke/kjole i tyk uld viking-style tilsat en DEL fri fantasi. Det er verdens skønneste bestilling, fordi jeg kan få levet nogen af mine designfantasier ud, samtidig, med at forbinde dem med, hvad min kunde ønsker. Helt vildt fedt. Jeg er jo ‘vant’ til rimelig strenge regler, når jeg syr, fordi det skal være historisk korrekt, så det er skiderart med sådan en bestilling enagng imellem, også endda pigetøj :o))) Det meste jeg syr er jo mandetøj, så det kan jeg jo snildt på 10-20-30 aftner, dage til at gå med :o)) Kanon…

Vi er dog ved at få et mindre føl over Orfeo. Det er meget fedt, men meget meget søvndyssende og monotomt. Samtidig, var der en hollandsk/fransk/something pige, der laver danseundervisning til musikken og vi knækker gang på gang sammen i grineflip over hendes måde at tale på… Hvis nogen kender den der sang “I’ll kill her’ med hende der Zuko eller hvad hun hedder, så vil folk vide hvordan hun snakkede. Det var mega grinern!!!…
Ellers: Rigelige mængder af hygge. Loulou og veninder kom forbi også. Hun kunne desværre ikke være der hele weekenden…

Jeg fik slæbt Loulou med over til den søde svenske pige med dreadsne, som solgte stof… eller rettere, hun slæbte mig derover først. Så havde hun ikke nok penge til at købe det hun ville have og jeg huskede på at vi havde nogen af hendes varer med :o)) KANON. Så det lykkes hende at bygge de smukkeste babysælskinsluffer (fordi den søde svenske pige er GRAVID) til noget rigtig skønt og dejligt hør-stof. :o))) Det var vildt fedt, at Loulou fik set værdien af hendes arbejde og at hun fik byttet til noget godt…

Noget af dagen gik med at skaffe billetter til festmiddagen… :-S LANGT UDE, men det var ikke kommunikeret godtnok ud, til at vi vidste at vi skulle bestille dem på nettet. – samtidig blev de solgt til alle mulige andre bøvhoveder, og ikke for at være super elitær eller noget, så syntes jeg ikke det var fedt, som deltager at festmiddagen skulle være sammen med publikum.

Samtidig: BVADR mad :o( Oksekødet sejt og kedeligt og alt for rødt (til nogens jubel). Kyllingen OK, salat med blommer og GEDEfeta (ÆV), Salat med salat og vindruer(røvsygt), Kartoffelsalat med DILD(hader dild), bulgursalat med rosiner(HVORFOR skal der være søde ting i min mad?!? føj – desuden er jeg IKKE vild med bulgur. Spild af hvede indtag)… Og ja, så var der brød… Så jeg spiste kød og brød og vindruer… :-S FOR 100 kr!!! helt ærlig… :o(((( Så festmiddagen var ikke særlig festlig for mig og der var ikke borde og bænke nok, så vi måtte sidde stuvet sammen ved vores salgsborde. Heller ikke en fest.
Så var KRAUKA desværre aflyst, hvilket nok egentligt var meget godt, for vi var ved at falde sammen af træthed, efter at have været i den Grå Hal i 12 timer… Så vi daffede til Rødovre og passede på huset :o))) SKØNT med en hel nattesøvn i en dejlig varm seng i et stille hus… uhmmm…

Søndag:
hmmm… gad vide hvad klokken er, jeg drømmer jeg har sovet over os… HVAD??!!… tyve over 9… vi har sovet over os :-S Havde glemt at stille vækkeuret. Heldigvis vågnede jeg alligevel :o) KANON. Sparke de to andre snorketrolde op og afsted. Hente svoger halv 11 og vi var NÆSTEN stillet færdig op, da publikum kom. KANON mand. :o)))
Søndagen gik sindsygt hurtigt. Så var vi stillet op og pludselig var kl 17 og vi skulle pakke ned. :-S
Indimellem kl. 11 og 17 var der masser hygge og snak og det hele. :o) Skønt.
Jeg fik solgt et dejlig skønt skind til Den søde svenske pige med dreadsne, til hendes baby :o))) Eller altså det blev til halv penge/halv hørstof af det hun solgte, så vi fik begge en rigtig god handel syntes jeg :o) Det er super nice stof!!!

Kl 17 ellers bare pakke ned – farvel favel, kysse kramme vinke og hvad man nu ellers gør… Afsted til Rødovre. Forældrene er kommet hjem og har været så søde at lave mad til os :o)))) Idun er glad for at se os, og har haft en god tur sammen med sine bedster til Jylland :o)
Husbonni (stakkel) skal på arbejde og når kun at sove 1½ time inden… Idun og jeg bliver og sover, da vi jo ikke kan køre hjem uden bil ;o)

Så alt i alt!!! – en skønno weekend. Men vi har været trætte og forkølede siden. Så hvis NOGEN FRA ARRANGØR GRUPPEN tilfældigvis skulle læse det her:

SÅ FLYT DET FRA DEN GRÅ HAL!!!!!!!!!! Jeg er træt træt træt af at fryse og træt træt træt af at blive syg bagefter!!!!!!

Dejligt, lige at få det ned på skrift, så kan jeg leve lidt videre. Det skal jo helst gå kronologisk ;o)

– over and out –