tor, november 29, 2007

Jæpz. Så er det idag. 29 den 29. Meget mærkelig morgen. Meget mærkelig fødselsdag. Jeg tror det med at holde fødselsdags selskab 4 dage for inden, som var eksperimentet i år, er sådan lidt: PEST/KOLERA agtigt. Jeg forsøgte mig jo med det, for ikke at ramle ind i 1. søndag i advent… Men det betyder også at folk de tænker:
Nu er hun jo blevet fejret, så er det jo bare det…
Normalt får jeg bare ingen gæster, fordi alle folk skal til advents ting og juletræsfester…

Tingen er: Min fødselsdag. Altså SELVE dagen, har altid været PISSE vigtig for mig. Det er så super dejlig, når folk siger tillykke – også selvom jeg selv har fortalt dem at jeg har fødselsdag. Det er SÅ pisse skønt, hvis jeg får en fødselsdagssang, eller fødselsdagskysser…

Jeg har faktisk ikke rigtig fået noget af det her til morgen… Min gave fra min mand fik jeg i søndags, han ville tage fusen på mig. Det gjorde han også… I morges var han kommet hjem, da jeg stod op. Jeg sad lidt… er der ikke noget du skal sige? – Jamen jeg kan da godt sige tillykke…

Idun var morgensur og gad i hvertfald heller ikke at synge fødselsdagssang. Hun var ellers kommet tidlig i seng igår…

Hmm…

NU skal jeg lige arbejde også holder jeg fri her kl. 14 og tager i biffen og ud og spise med Idun, Husbonni og min mor.

GODE TING, der indtilvidere er sket på min fødselsdag:

1 tillykke sms fra min mor
1 Tillykke sms fra Loulou
1 tank fuld diesel 1 krone billigere literen end de andre dage (men det er stort set altid billigt torsdag morgen. Men hvad? – Jeg har jo fødselsdag en torsdag, så det er for MIN skyld at unoX har billig diesel her til morgen :o)))
1 mail fra en jeg snakkede med igår: Hej! Jeg vil gerne snakke eShop med dig :o))) Nice.

Så faktisk er der sket mange gode ting indtil videre…

Jeg håber eftermiddagen og aftenen bliver RIIIIIIIIIIGTIG hyggelig!!!!

– over and out –