Idun står inde på værelset. Kalder på mig. Hun har fået sat MGP musik på sit anlæg. Hun står og rocker for vildt til musikken… Bøger og strækker knæerne og svinger rytmisk fra side til side…

Hun siger til mig: MOAR – Jeg KAN bare ikke stå stille til musikken. Det er bare den go’este musik jeg har!!!

– jeg svarer: det lyder bare super dejligt, min skat!! – Ku du tænke dig et kys?

Idun: JATAK moar!! og hun danser hen til mig med trutmund og kysser mig. Bagefter skubber hun mig lidt bagover og siger, så ud med dig mor!!! Nu skal jeg lige lukke døren og have lidt ro FOR MIG SELV!!!

Haha… hun Er altså sjov i øjeblikket!!! :o) Men dejligt, at hun er så glad for hendes værelse og musik. Jeg er helt vildt glad for at hun IKKE har tv/dvd på værelset, så hun hører musik og eventyrbånd osv. derinde mens hun leger :o)))

Hun er skøn altså…

– over and out –