De sidste to dage har bare været Så hårde… Det er sindsygt hårdt at sidde på mit arbejde, når jeg har så kort tid tilbage og jeg er stresset over, hvad jeg skal beslutte mig for at lave bagefter…. Det er det ene…!!!

Samtidig så idag, så har jeg skrevet til min chef og sagt jeg ikke kommer på fredag, fordi jeg skal på virksomhedsbesøg, med henblik på job. Jeg har 2 gange før i denneher måned, været væk en hel dag, fordi jeg skulle til samtale. Det har han ikke sagt noget til.

Idag flipper han helt ud og skriver at det tolerere han ikke og jeg maximalt må gå til samtale i 3 timer. En time ud – samtalen – og en time hjem. FÆRDIG.

Han går helt amok. Jeg rykker på mail for min opsigelse på skrift. Han siger at jeg har fået den på telefon og pr. mail, så det er nok.

Jeg kigger mine mails igennem og det jeg har fået på skrift er svar på en mail hvor jeg rykker ham for mine lønseddeler, som jeg ikke har fået én eneste af, hvor han skriver at min sidste arbejdsdag er 29. feb og jeg HEREFTER vil modtage mine lønseddeler fra perioden sep til feb.

JEG VED at jeg ikke har fået kørsel fra Januar. Men jeg har ikke min lønseddel, så det kan jeg ikke tjekke, fordi jeg ikke har fået min lønseddel…

Samtidig har min veninde søgt på min chef på CVR registeret… og selskabet er under tvangsopløsning og han har adskillige konkurser og tvangsopløsninger bagsig… Så jeg skal heller ikke regne med at jeg kan komme efter ham bagefter…

FUCK det er bare pisse træls. Men han er bare SÅ ubehagelig og har været det så længe overfor min ex kollega, som her ½ år efter næsten, stadig mangler sine lønseddeler…

Det har gået udover min nattesøvn og mit humør er røget helt i kulkassen. Jeg orker ikke mere. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige til kunderne, for dem der sidder i firmaet giver røv i kunder, når jeg er væk :o((((

Jeg har idag taget kontakt til fagforeningen og a-kassen. De siger jeg skal melde mig syg, for sådan kan man ikke blive behandlet og det skal ikke være sådan. Jeg skal melde mig syg og tale med min læge i morgen.

Min a-kasse sagde, at jeg ikke engang skulle spilde tid på sådan en som ham. De ville indhente mine lønseddeler, hvis jeg ikke fik dem. Så skulle jeg ikke tænke mere på ham.

Men jeg bliver utryg… Betaler han mine 2 første ledighedsdage??? -Får jeg mine lønseddeler? – Jeg skal også aflevere computeren på et tidspunkt.

Men jeg kan simpelthen ikke holde til mere. Jeg har bare haft så meget stress i kroppen og været ked af det, de sidste dage. Det går bare ikke.
Jeg har også Idun jeg skal tage mig af og hun har skræntet siden hun havde strubehoste og jeg hentede hende fra bh kl. 12 og hun har sovet siden, det lille pus…

Og jeg bliver også endnu mere utryg, når jeg læser alle de ting omkring ham på cvr registeret… bvadr… :o(

suk…

– over and out –