lør, januar 05, 2008 17:02:01

Blog Image

Hvordan reagerer folk på at man går en tur på Ahlgade i Holbæk lørdag eftermiddag med en pige på 3 trekvart, der har pink hår og rottehaler?… Ja, det fandt vi jo så ud af idag.. Hehe. :o) Vi skulle lige ud og rende et par erinder i nogen butikker.

Hun så, mega skøn ud. Det er virkelig sandt. Hele hendes udstråling. Man kan virkelig se, at hun er vild med at se sådan der ud. Hun har selvtillid og ret ryg… :o)

Der var mange der fik det der blik: WHAT?!?!? Mest ældre mennesker.

Så var der de få, der turde sige noget. Og det de sagde var heldigvis: NEJ hvor ser hun bare skøn ud, hvad har I farvet hende med? og i den stil. :o)

I Matas stod en mor med 2 tidlig teenage piger. Den ene pige stod til sin mor: MOooar se lige mor!!! Og moren kiggede og sagde bare: NEJ tænk engang hvor er hun bare skøn.

Der var mange emo-teens og den slags på gaden, kunne jeg høre de sagde wauw eller nøøj eller den slags når vi gik forbi.

Men det var rart at folk ikke sådan blev stødt, eller hvis de gjorde, så i hvertfald ikke sagde det. Jeg tror de kunne se på Idun, hvor FEDT hun bare havde det og hvor meget ustråling der flyver ud af hende. Så er der ingen grund til at fyre et eller andet lort af, så ungen får det skidt med sig selv :o) For DET har hun ihvertfald ikke. Tværtimod. :o))))

Men man skal lige vende sig til at folk glor så meget. Jeg kunne ligeså godt have barberet hende skaldet og fået sat horn i panden på hende. Hehe… Men altså. Hun er smuk og syntes at hun har det skønneste hår i verden. Så det er jo bare fedt!!!!!

– over and out –