Ja, så er jeg blevet testet fra a-å… Så pontentielle nye arbejdsgivere rigtig kan komme ind i hovedet på MOI!!!

SÅ!!! – Nu ved de alt om mig. På en skala fra 1-7, hvor 1 er mest uenig og 7 er mest enig. HAHA… Og test nr 2 var, vælg det ene af 2 udsagn, som det der passer bedst på dig i en arbejdssituation…

Det var også meget sjovt, men for helvede mand. Når man skulle vælge det der passede bedst af 2 udsagn, der bare var HELT UDE I HAMPEN :-S det var lidt svært. Jeg tænkte bare et par gange: Et af de her 2 udsagn, det MÅ de bare ikke tænke om mig!! haha…

Men man SKAL jo vælge for at komme videre…

Så i næste uge, skal jeg til 2 ‘karriere samtaler’ i headhuntingsbureauer!! LOL… Så må vi se hvad der sker! Hvor jeg ender…

MEN – imellemtiden sætter jeg mig jo IKKE på min flade… Jeg har sendt hmm… 12-15 ansøgninger på en uge :o) Kanon!! Og jeg skal til en samtale på fredag. Det bliver også meget sjovt. Men jeg vil IKke tage det første og bedste. Jeg vil tage det BEDSTE!!! – Så nu jobshopper jeg, det der skal til, for at jeg finder JOBBET!!!! :o))))

Exiting!!

– over and out –