Jeg er begyndt at erkende min angst for at få en svulst igen. Jeg VED godt alt det med at det ikke kommer igen, fordi det var godartet og alt det shit, MEN!!!!

FAKTUM: Jeg HAR jo hovedpine stort set altid. Det ER virklelig undtagelsen at jeg kan sige mig helt fri fra hovedpine og jeg er heldig, hvis jeg har et par dage uden hovedpine piller.
Sådan gider jeg ikke at leve. Samtidig er der 3 i min omgangskreds, som har en mor, svigermor og bror, der er død af hjernekræft indenfor de sidste 2 år… Så får jeg NOIA. Helt ærligt!!!! – NOIA fordi min venindes bror gik og havde hovedpine og lægen sagde: Tag en panodil også faldt han om i september med kramper og har ikke været sig selv siden og er så godt som død nu og dør inden for ganske kort tid (så ja ikke helt 3 der ER døde, han ER ved at dø)…

Men min læge er bare rigtig sød. Hun siger SELVFØLGELIG skal du undersøges og vi SKAL have styr på din hovedpine og med din historie, får du ikke lov til at vente!! :o) Så hun sendte henvisningen til neurologen idag også skal jeg ringe og få en tid på mandag :o)))))
Så siger hun at neurologen også kan hjælpe mig, selvom (ALLE GUDERNE MÅ HJÆLPE MIG) at der ikke er noget på scanningerne!!!
Selvfølgelig skal vi arbejde for at jeg bliver hovedpinefri og jeg skal selvfølgelig tjekkes :o)))

Det er dejligt.

Så håber jeg på at alt er fint INDE i mit hoved og de kan finde ud af hvad der skal gøres for at få bugt med det!!

KRAM
Zafir – det snurrar i min skalla :-S