Sært det hele…

Det er så sært det hele. Alt det med at jeg er fyret og jeg søger nyt job, hvilket jeg er vildt glad for :O))))) Men det tager selvfølgelig også nogen ressourcer det er klart.

SAMTIDIG var jeg jo på tandlægehøjskolen igår. De skulle kigge på mine visdoms tænder. Jeg havde sådan håbet at de sagde: DEM Snupper vi. NO worries…

MEN – Jeg skal ALDRIG ha det nemt. NEJ… Min krop ER bygget af brugte reservedele og mine fucking visdomstænder, er selvfølgelig gravet ned i både knogle og nerver og shit!!!… – HVilket også betyder at det er derfor det gør ondt…!!! *SUK* MEN – jeg er komplet uegnet til elevbehandling, for hvis der går noget galt med den der kæbenerve, så vil jeg miste følelsen i min underkæbe og læbe… *suk!!!* FEST OG FARVER:

Så jeg SKAL have dem ud og det kommer til at koste kassen. MEN det kommer også til at hjælpe på min hovedpine, så det bliver bare dejligt.

TINGEN er bare at tanken om at de skal GRAVE den ud af min knogle tæt på mine nerver?!?… Det er altså rimelig ækelt. Men min mor tager fri fra arbejde og tager med, når det skal ske. Det er altså godt med en MOAR, i den slags situationer!!!!…

Så har jeg i øvrig snakket med min læge idag, fordi jeg jo har de her hovedpiner. Og jeg faktisk har gået med sådan en bekymring i maven den sidste … 2-3 mrd… Fordi jeg jo HAVDE en hjernesvulst da jeg var barn og jeg VED godt at det er væk og at det var godartet og alt det der. Men jeg får totalt paranoia, når jeg altid har hovedpine og 3 indenfor min omgangskreds’s mor eller bror er død af hjernekræft indenfor den sidste tid… Og hun sagde, inden jeg selv nåede at foreslå det at hun syntes jeg skulle have en scanning, bare så vi kunne UDELUKKE det og jeg kunne få lidt ro i maven, hvis jeg gik og tænkte over den slags…

Hun siger så også, at jeg burde gå og brække og mig have synsforstyrelser og den slags, HVIS det var en svulst, så hun regner ikke med at jeg skal være bange, men hun vil gerne udelukke…

Jeg skal bare aldrig have fri fra smerter. Er det ikke min kæbe, så er det mit skull… Eller min ryg eller hvad fanden…
MEN jeg vil altså bare gerne blive FRI for smerter og piller og kunne være FRISKERE :o))))
Og vil bare ikke have kræft eller noget andet lort… Syntes jeg har taget min del af sygdom!!!

SÅ JEG ER POSITIV stadig. …

OG har fundet helt vildt mange gode jobs jeg skal søge på… SAMTDIG med at jeg har lukket 2 ordre idag. HAHAHAHA… Det er så griner, for om en måned, så er jeg her ikke mere også skal de klare alle de kunder jeg sætter i søen ALENE… UDEN MIG!!!! hihihihihi…

Også er min nye puter bare NICE :o)))) Idag har jeg installeret office og paint shop pro på den, men jeg kan ikke finde skiverne med acrobat writer eller hvad den hedder. Den jeg plejer at lave pdf’er med :o( øv… Men jeg håber jeg finder den i aften!! Også skal jeg have eksporteret data fra min gamle og ha backet lortet op, nu hvor jeg har fået mig en puter med brænder :o)))) HURRA HURRA!!!

Sorry. Det blev vidst lidt blandet og forvirret. Men det er også bare en blandet og forvirret uge…

– over and out –