Jeg har hele tiden haft følelsen af at mit næste barn også vil være en pige. Altså Frigg… – og ikke at jeg er gravid nu. Nej nej, ikke endnu. (jeg skal ikke nyde noget af et efterårs/julebarn, hvis jeg kan undgå det)… Så kan jeg seriøst begynde at mærke mine æggestokke sparke til mig :o)
Jeg vil gerne gøre Idun til storesøster. Og gerne inden hun bliver for gammel… Idag lå hun sultent og kiggede på mine babser, selvom hun godt ved at der ikke er noget til hende i dem mere… og spurgte: MOAR, hvornår skal vi have en baby. Hehe… – Hun bliver en rigtig dejlig storesøster :o)

Men altså, her den anden dag… Så sad jeg i bilen og så fik jeg bare det her billede af et lille drengebarn. Mit drengebarn… :-S meget mærkeligt. Sindre. Jeg fik næsten helt tårer i øjnene fordi jeg følte at jeg manglede ham!! Helt vildt sært. Nu ved jeg slet ikke om jeg får en pige eller en dreng, næste gang vi skal have en lille. Men en ting er sikkert, jeg bliver jo lige glad for det, om det er Sindre eller Frigg der kommer og præsenterer sig som ‘Lillen’ :o)

– over and out –