lør, december 01, 2007

Igår var det så: Julefrokost for Husbonni og Julebagedag for tøserne :o))) Skønt. Vores ‘koncept småkager’ var kanon. Det var perfekt. Dejen var jo lavet og havde hvilet og det og at det hele var rullet i stænger gjorde det bare SÅ nemt. Vi bagte 4 slags i dobbelt portion på 3 timer ;O) Nice…

Vi puttede Idun inden vi lavede klejner. Jeg havde ikke lige lyst til at hun rendte rundt omkring kogene olie…!!!

Da vi havde ordnet færdig og hyggesnakket tog Kathrine hjem ved 2330 tiden og jeg lagde mig til at sove. Skulle jo op og hente husbonni på et eller andet tidspunkt i løbet af natten.
ca 230 vågnede jeg og tænkte om det kunne betale sig at falde i søvn igen, så jeg ringede til ham. Da var de på vej fra et værtshus til et andet. Hehe… Så jeg konkluderede at jeg skulle ligge mig godt til at sove. Han ringede kl. tyve min i syv i morges. Hehe…

Nu er han i seng og sove brandert ud. SElvom han nu ikke var såååå fuld her til morgen. Det er aller første seriøse bytur han har haft mens vi har været sammen og han har bare hygget sig. :O) Så det var dejligt.

Så nu skal mig og Idun gå nisseamok og pynte :O))) Og Idun har åbnet de første låger og pakkekalderen og nissegaven. Så hun var bare glad.

Hun har jo også været med inde og hente far. Sov det meste af tiden i bilen og vågnede da vi var næsten hjemme. ER det allerede blevet dag??… hehe…

– over and out –