Ja, vi skal jo meget gerne have lavet vores tag her hjemme. På forsiden. Det skal blive RIIIIIIIIGTIG flot og vi skal have lavet en kæmpe kvist på. – Og ja idag blev jeg så klogere. Hehe. Når det er sådan en stor en, der går direkte op fra muren, så hedder det en portal… – Dejligt nu at vide fagsproget!!

MEN!!! – VI har igennem et halvt år, haft kontakt med en tækkemand i jylland, som vi havde fået anbefalet. Han har medarbejdere over hele danmark og det ville ikke være noget problem, sagde han hele tiden. Han kunne sagtens presse os ind i foråret. Han ville komme i løbet af efteråret og se på sagerne.
Vi ventede hele efteråret og han kom aldrig. Efter nytår ringede jeg til ham og han sagde bare: HVAD? Har vi ikke været hos jer?! – Det forstår jeg ikke.
Men det HAR du altså ikke..!! FJOLS!!…
NÅ men han ville så komme i løbet af januar. Igår ringer han så og siger han kommer i løbet af dagen. Jeg siger til ham at jeg kun er ude af huset i en time, mens jeg lige er til lægen med Idun. FINT siger han, hvis det skulle ske at jeg lige rammer det tidspunkt, så tager jeg mig bare en kop kaffe….

HAN RAMMER så det tidspunkt. Jeg kører til lægen med Idun og ringer, når jeg er på vej tilbage igen.
SÅ ER FJOLSET KØRT!!!! GRRRRR…

Sådan noget småtteri gider han fanmer ikke at pille ved. Og den anden side, var lavet adhelvede til og han ville kraftdejsmer ikke gide at bruge tid på det. Og blabla og han svinede mig til. – SÅ DET GLEMMER VI!! BANG, så smækkede han røret på. :o(

FUCK hvor var jeg bare GAL!!! Sådan en klaphat!! Han vidste præcis hvad det drejede sig om i telefonen. Jeg havde fortalt ham om projektets størrelse og han ville komme og give tilbud. HVIS han havde sagt i telefonen for et halvt år siden, at det ikke kan lade sig gøre, eller at projektet er for lille, fordi de har alle de kæmpe kasser i NordØstSJ at rode med i stedet for, så kunne han bare have sagt det!!! – Så havde jeg fundet en anden for et halvt år siden!! grrrr…

NU bliver det pisse svært at finde en ordenlig der kan gøre det, i ordenlig tid.

MEN – jeg ringede så rundt og fik fat i 3 tækkemænd der ville komme og give tilbud på det.
Den første er lige kommet her til formiddag.
Han var kanon!! En ældre mand, der havde overgivet firmaet til sønnen, men han stod stadig for besigtigelse af projekter, tilbudsgivning, opmåling og div. Da jeg så ham, tænkte jeg bare FUUUUCK – skal han kravle rundt på mit tag!! LOL!!! Men altså, det skal han jo så ikke ;o) hahah…

Han var kanon!! – Han havde virkelig den rette instilling til håndværk. Han tegnede en tegning med vores kvist/portal og han forstod helt hvordan vi vil have tingene og hvor vigtigt godt håndværk er for os osv. At det skal være flot og ordenligt og holde.

Derudover bruger han dygtige polske håndværkere, der både er uddannet tømrer og han har også en murer i sjakket :o))) Som kan lave skorstene!!! Så de kan levere total entreprice for os. Med portalen, skorstenen, inddækningen, kragetræer og hele balladen :o))))
Så han sender tilbud. HVIS vi beslutter os for dem, så kommer sønnen over og snakker detaljer med os. Hvor vi kan spare nogen penge, om vi selv vil rydde op osv. Så tager han fuldsætndige mål til portalen og laver målfast tegning og det hele. Så det er lige til at bestille vinduer efter.
Jeg må sige – uden at have snakket med de to andre – at jeg er rimelig tryg ved deres stil og deres håndværksmæssige ære!! De var af den gamle skole. Der skal ikke laves overspringshandlinger og tingene skal bare være I ORDEN!!! :o))) – Sådan skal det være her hjemme!! 😀

Så nu glæder jeg mig til at se tilbuddet fra dem! :o)))) Og jeg glæder mig FOR VILDT til at få førstesalen!! 60 m2, til at boltre os på!! 😀 FEDT FEDT FEDT!!!

SÅ kryds kryds, for et godt tilbud – og de to andre tilbud. Kunne være at vi sad med 3 gode tilbud i næste uge… AHhh det kunne være godt!

– over and out –