tor, november 29, 2007

Ih altså, hvor er det skønt sådan med en masse tillykker. :o) Det ææææææææælsger jeg!!!

Det har været en rigtig god dag, selvom jeg var en anelse emo i morges. :o)

Tom stod allerede op inden middag og så hyggede vi lidt de par timer mens jeg stadig var på arbejde inden vi tog afsted. Vi så ‘Surfs up’, den med pingvinerne der surfer i Cinemaxx på Fisketorvet. Den er SUPER FED også for unger :o) OG FORÆLDRE, på én gang. Helt fantastisk animeret og en god historie. :o)))

Bagefter havde jeg bare ikke lyst til at spise der inde. FOr meget larm og støj og :-S Uha nej, så jeg ville gerne til Brønshøj (hvor min mor jo også bor) der er en kinesisk/mongolian barbeque og det er GOD MAD til en GOD PRIS, selvom det var husbonni der havde spenderbukserne på, med hans nye lønseddel i baglommen, så gør det ikke noget at maden ikke koster en milliard, når det smager godt :o) Også er det buffet ;o) Æslger buffet… Og vi sad lige ved siden af akvariet. Hehe. Idun var helt vild.

Jeg nåede lige i H&M på fisketorvet inden filmen og fik brugt mit gavekort fra Rikke og Allan og fødselsdagspenge fra Farmor og farfar. Fik mig en dejlig spensor agtig kjole i tern (VOVET, for mit vedkommene, men den er super fed på!!!) og en nederdel, der var super fed :o))) Og det passede LIGE med prisen. Så fik jeg lavet mig et H&M medlemskort og nåede at få 10% på det hele. Det er jo alligevel 40 kroner, så det er vel også værd at tage med ;o)

Af min mor, fik jeg en sort satin kjole, som er rigtig pæn, men jeg lige skal prøve…

Og så skal jeg vidst lige smøre dobbelt madpakke til i morgen, der er bedste forældre dag i børnehaven, så jeg har lovet at lave madpakke til Bedste Vivi også.

Også… Hmm… Tror jeg vidst at dynerne kalder på mig. Men jeg tror lige jeg skal ud og hente min fødselsdagsgave fra min mor i bilen. Jeg havde nemlig en sovende Idun på armen da vi kom hjem :o)

KRAM
Zafir – der nu HAR fået skiftet til 29 i alder ;o) hihi