NU må det simpelthen være slut!!!… Min hovedpine er ved at være på det højeste igen :o( Mens jeg fik de piller for min kæbe, da den lavede knuder, så hjalp det jo også på min hovedpine…

MEN NU SKAL DET VÆRE SLUT!!!!!

PLANEN ER:

– Starte Zoneterapi på mandag, mod smerterne i mit ar og for at få energien op generelt :o)

– Ind på tandlægehøjskolen, for at få opereret de dumme-møj-visdomstænder ud, der kun gør hovedpinen værre!!!! (Den krig starter på torsdag i næste uge)

– Gang i at indtage hørfrø olie, som skulle være godt mod hovedpine og klare hjernen!

– Fortsætte med at spise sundt og så lidt sukker og hvede som muligt. (alkolhol drikker jeg jo ikke alligevel)

– Huske gulerødderne, så jeg træner mine kæbemuskler og bliver endnu mere sund…

Så skulle jeg forhåbentligt være et godt stykke af vejen.

FOR JEG GIDER IKKE MERE!!! – Jeg ORKER ikke at skulle tage smertestillende resten af mit liv. Jeg ORKER ikke at være så træt, så jeg skal gå i seng kl. 22 hver eneste aften, for at kunne passe et dagligliv. Det er KRAFTSDEJMER ikke fair!! NIX. Smerter dræner bare én. Og jeg har dem hverdag. Eller altså hovedpine.

HELDIGVIS (hvilket jeg takker og er lykkelig for, er min kæbe ikke problemet ligenu og jeg ønsker for INGEN at de skal få de kæbeproblemer jeg har haft. Der var jeg sku lige ved at gi op i perioder… Det gjorde bare FOR ondt… *suk*)

Så *trutte-fanfarer-trutte*:
SLUT PRUT HOVEDPINE!!! – om et halvt år, er du udryddet. Jeg skal nok få bugt med dig :o))))

– Over and out –