– Kunne være en overskrift. En anden kunne være: ORGIE – Tøj orgie. En tredie kunne være: For vild hyggeeftermiddag med BM piger, hvor ens vildeste drømme går i opfyldelse… MEn så igen, den tredie var nok for lang til at være overskrift…

Jeg er først kommet hjem-HJEM her til eftermiddag og har derfor været OFFLINE siden byttet. Det var super kanon hyggeligt.
Jeg har fået hede drømme opfyldt, som jeg har haft de sidste 14 års tid ca… En PELS. Og en flot en af slagsen, som sidder til og passer til mig. – Som svigermor sagde, da mig og Idun kom der hjem om aftenen: Jamen du ligner jo en hel million :o))) <3 *in luuuve* siger jeg bare.

Derudover fik jeg rigtig mange gode ting. Et superflot tørklæde i rød/sort- patcminaagtig, nogen dejlige aftenkjole – som også kan bruges til frækt, lidt hverdagstøj, nogen søde toppe og et par stilletter i sort fløjl, som jeg har pillet sløjfen af og sat en similisten på i stedet. NICE… Jeg er i hvertfald lykkelig. :o)))

Og super glad for at jeg ENDELIG fik en lejlighed til at slippe af med de sække jeg har gemt på!!! JUBIII…. For jeg havde besluttet, når de havde været igennem tøjbyt, så var det UD. Det var hårdt, fordi jeg ER sådan en der tænker: eeeej, det kunne være det kunne bruges en dag. hehe. Men det KAN det jo ikke. Af mig i hvertfald. EFter bytte-festen smed mig og Miss Vera 10 sække i hvertfald i en tøjcontainer. Holddaop der er en genbrugsbutik der bliver glad på mandag :o)

DA de fleste var gået var vi lige en lille crowd på 4-6 piger der sad og sludrede. Åd resten af kagerne og chipsne og så blev det pludselig mørkt og alt muligt.

Og FOR SØREN DA også, hvor var jeg bare SMADRET igår afstes. Jeg var ligeså træt som hvis man havde været i 14 butikker og prøvet tøj hele dagen. Hehe… Men så var det gratis, hyggeligt, givtigt, overskudsagtig og til allersidst velgørenhedsagtig. Så der er vidst ingen smallesteder der. :O)

Hvad man dog ikke kan få for en p-billet på 60 kr.

I morges blev jeg så ringet op af en jeg ikke kender… Der havde fundet mit dankort i p-automaten :o(((( FUCKING chipdankort’s. Det er andengang jeg er gået fra det, fordi man skal lade den sidde i maskinen. Den anden gang, var DOG i en bager… MEN altså… Jeg stod og rodede med den åndsvage billet og kunne ikke få den ud og glemte så alt om mit dankort. Damen var så sød og sagde, at der ikke var blevet hævet på det, de var kommet lige efter mig og hun ville sende det til mig.

Idag har jeg så fundet COMPUTEREN jeg vil have :o)))) Weee. Jeg er helt oppe og ringe.
Jeg får det HELE for en rimelig pris. 64 bit, 2ghz dualcore, 3 giga ram, webcam, kortlæser aaaaaaaaaaaaaaaaaalting. :O) Det eneste jeg skal beslutte inden i morgen, er om jeg skal GO FOR en 17 tommer skærm og 160 giga hd eller 15,4 tommer skærm og 250 giga dh… HMMM!!! Som husbonni siger, så BØR jeg vælge den store skærm, fordi vi jo alligevel skal lave et netværksdrev til fælles filer her hjemme. HVILKET jo er rigtig nok og har jeg brug for mere end 160 giga til mine EGNE filer?!?!.. Jeg har jo kun 20 nu. *fnis*

Men jeg ser på det i morgen, hvor jeg kører ud og køber den. :o) Den er lidt dyrere end jeg regner med, men der er en der har spurgt om jeg vil lave en lille hjemmeside med et galleri fra deres bryllup og det kan jeg nok få en tusse for. Så er det alligevel overskud i regnskaberne :o) KANON…

SÅ nøjser for en dejlig weekend… – Bortset fra at jeg slet ikke har set manden næsten, men dog snakket i telefon med ham. Han har været ude og lege selv med hans drenge og sover nu, inden han skal på arbejde i nat. Men vi skal snart spise også vækker jeg ham. HÅBER at få Idun til at sove, så jeg lige kan nå at få lidt KYSSE-MØSSE tid med min skatter. hehe.. inden han skal på arbejde. :o)))

Nå. sikke en smøre… – Og det er ikke fordi jeg har skulket fra dagens 5 i weekenden, jeg har bare været offline :o) Og dagens 5 er en online ting for mig, så en opsummering af weekendens 5:

FOR SUPER dejlig weekend :o) Også godt at savne hinanden lidt engang imellem…

OGSÅ holder jeg kæft for nu hihi…

– over and out –