Jeg har jo været offline fredag/lørdag, så det er en lidt blandet ‘dagens 5’ idag, fra hele weekenden :o)

1: JEG HAR FÅET EN PELS!!!!!!! :o)))) (og kjoler og sko og tørklæder og og og :o) TAK TØJBYTTE!!!)

2: Vi legede biograf idag her hjemme, fordi vi var blevet misinformeret omkring forestillingerne i børnebioen. Så købte vi en ny DVD til Idun og legede biograf her hjemme. Vi gjorde klar, fejede gulv, lavede billetter, solgte billeter (til far) og åbnede døren, da forestillingen kunne begynde. Hehe. Det var mega sjovt og Idun skrev MO på min billet :o)))))) NÆSTEN mor!! Ihh hvor jeg er STOLT!!! :o))) – Jeg har skrevet dato på og gemt den. HUn viste mig den efter hun havde skrevet. Se mor jeg har skrevet dit navn!! Og SÅ meget har vi altså ikke trænet på at skrive MOR og slet ikke her på det sidste!!! :o))) VILDT nok …

3: Jeg har fundet de computer jeg vil have. Jeg glæder mig som en 4 årig til juleaften, til i morgen efter arbejde, når jeg skal købe den :o)))

4: Jeg skal starte til Zoneterapi i morgen. Bliver for fedt.

5: Vi har haft tid til at savne hinanden i denneher weekend. Det var dejligt.

6: Idun var allerede i seng kl. 20, så vi lige havde 1½ voksen time sammen, inden husbonni skulle på arbejde :o))))) NICE på alle måder ;o)

7: Jeg fik afleveret prøven på teltet til impregnering og krydser fingre for at det bliver SUPER, så vi kan gå igang med at sy 😛

8: NU vil jeg snart i seng Zzz :o)

9: og en helt masse andre ting. Det har været en god weekend, selvom vi har savnet hinanden. Men det har været dejligt, at lave gode ting hver for sig :o)

– over and out –