Er overstået. Jeg er næsten ikke hævet, i forhold til, hvad jeg var sidst. Jeg fik nogen gaze-fiduser at bide på og han sagde at det ville hjælpe i forhold til at blive hævet. Det må man sige, at det har. Jeg var også god til at sidde med isposen på, på vejen hjem.

Men altså, det kan godt være at jeg ikke er hævet, men det gør naller… Av for sørensen. Heldigvis får jeg godt med smertestillende, her de første dage.

Jeg kunne bare næsten ikke sove i nat. For jeg var tørstig. Sulten var ikke det værste. Men jeg var simpelthen så tørstig. Jeg kunne ingenting får ned igår efter. Jeg forsøgte mig med noget nupo-pulver halløj. Jeg blendede en banan i, for at det skulle få mere konsistens. Det var alt for tykt. Jeg fik ½ dl ned :o( Så drak jeg nok 1 dl vand… Mere blev det ikke til. Jeg var ved at blive kvalt når jeg synkede og jeg savlede som en SINDSYG – det gør jeg stadig. Når jeg ligger ned, så savler jeg bare ud på puden :-S

Idag har jeg så fået sovet lidt. Og slappet af. Så har jeg fået spist lidt… Eller spist og spist…

Efter jeg afleverede Idun, drak jeg en kande LUNKEN urtethe. Det var dejlig med noget væske…

kl. 11 – en TYND smoothie, med en banan, 1 pære, 4 jordbær, appelsinjuice og mælk
lidt efter 3 dl TYND nupo halløj med ‘chokolade’smag. Jeg har lavet det på mælk og blandet det med stavblenderen, så smager det en anelse af det der matilde shake… det er ikke så slemt, som jeg regnede med.

Så følte jeg mig mæt og kunne sove lidt :o)))

Kl. 14 en knorr koppen og 3 dl tynd nuposnask til dessert…

aftensmad: En anelse hjemmelavet tomat suppe og bitte små bidder af kødboller… en portion, mere kunne jeg ikke kæmpe mig igennem.

Nu sidder jeg og får mig en ‘nat-shake’, en proteinholdig halvliter koldskål, til at sove på.

Jeg er helt smadret, men jeg har også lige syet 2½ time på teltet og det er fanmer hårdt. Så er jeg nok også smadret, fordi jeg er på piller…

Og for at det lige skal være ekstra sjovt, er mine slimhinder i næsen bare helt hævet op. Det var de også sidst. Jeg ved simpelthen ikke hvorfor, men det er ikke vildt morsomt, når man ikke rigtig kan åbne munden heller…

Men alt i alt, syntes jeg faktisk det går godt… Bedre end sidst i hvertfald. Dejligt, jeg ikke er så hævet og dejligt, at det smertestillede virker lidt bedre. Så sidder jeg i hvertfald ikke og tuder af smerte…. Også er det dejligt, at jeg har fået noget indenbords idag, så jeg ikke er ved at dø af sult…

Så nu er det bare: FREMAD!!! – Ihh hvor jeg glæder mig til at min mund er normal igen :o)

– over and out –