Tråd… Har vi brugt på teltet indtilvidere. 1 KM pr. dag… Nu har vi holdt pause i en dag. Mine arme er HELT smadret og der er en nerve der har sat sig fast i det ene håndled :-S

MEN:

Vi er langt. Vi er ikke i hus, men vi er langt. Med slid og hårdt arbejde, får vi det færdig til maj, så det kan blive sendt til impregnering :o))))

JUHUUUUU…

Vi syede 12 timer fredag og 12 timer lørdag. Når spisepauser er regnet fra. For sindsygt. Når kl. blev over midnat var man eddermanmer træt… Helt vildt træt!!! Så fik vi mega grineflip fordi vi var overtrætte. Det var sjovt :o)

Jeg var lige ved at blive deprimeret lørdag, fordi det føltes som om, at jo mere vi syede, jo længere var der hjem. Men jeg kan godt se at vi er tættere på målet end vi jo på nogenmåde har været før.

Det bliver GIGANTISK. Hehe…

I alle pauser, eller når vi ikke har skulle være 4, men kun 3, har husbonni knoklet på den nye hjemmeside. Så var Svoger der også, så de kunne pingponge om programmeringen og finesser og den slags.
Hjemmesiden bliver FOR FED… Masser af reklame for den, når den bliver søsat!!!

Nu skal vi til knæsætning. Stakkels Husbonni har været på arbejde i nat. Men vi har sovet i kbh og han gik en halv time før fra arbejde, så han når at have sovet 4 timer inden han skal op her kl. 10… Så skal vi afsted og til knæsætning. Så får han lige sovet nogen timer bagefter igen, så går det alligevel.

– over and out –