Idag er det gået bedre syntes jeg. Jeg er smadret i hovedet, men ikke NÆR så smadret som igår :o)

Jeg har været til 2 møder og resten af tiden idag, har jeg brugt på at flytte ordenligt ind i mit kontor! Det har været dejligt. Jeg har næsten fået ryddet op i alting og fået pillet i alle kasserne. Det er et rigtig tekniker kontor. Hehe. Med tonsvis af kasser med ledninger, eletronikdimser, værktøj, computerdele, software, alt muuuuuuuuuligt sært hardware og den slags. Jeg glæder mig vildt meget, til at lære alt om alle de der fede hjælpemidler vi råder over. Hvordan jeg skal bruge dem, installere dem, servicere dem og hjælpe mine brugere med at bruge dem.
Vi har helt vildt seje ting. Men alt det, skriver jeg mere om, når jeg rigtig kender det.

Den vildeste ting vi har, er sådan en øjenstyret computer, til kommunikation, hvis du er FULDSTÆNDIG lammet, men stadig kan bevæge dine øjne. Så kan du se på den skærm også registrerer computeren, hvor du kigger hen og hvad du så vil sige med det.
Sådan en fætter koster ½ mill, med det hele… Selve dimsen selv koster 170.000 kr. Resten er installation, undervisning, bevilging, service osv osv…

Det er helt vidlt udnerligt, at sidde til møder, når man kun er her anden dag. Men jeg syntes jeg har været ok til at stille spørgsmål og være med i dialogen, så godt jeg kan, så det er dejligt.

Det har været rart, at jeg ikke har haft så presset et program som igår, så jeg ikke var ved at dø fuldstændig.

Jeg kørte lige til Asnæs og handlede lidt og købte en pizza med hjem, for køkkenet ligner jo også noget der er løgn, fordi reolen er tømt og venter på at kunne blive malet og det… Sååeee…

Vi har fået booket møder med 2 andre banker. De er ællevilde for at få os over. Så kan nordea fanmer lære det!!! hehe… Selvom den ledende bankrådgiver ringede til os idag og sagde, “UNDSKYLD UNDSKYLD!!! I får det lige som I vil have det og en helt ny bankrådgiver der passer bedre til jer, hvis I vil blive hos os.
Nu har vi fået set på det og I har jo en fantastisk økonomi, så der er ikke noget der ikke kan lade sig gøre og blablablabal…”

Desværre, for dem, er det nu nok for sent. Nu ser vi hvad de 2 andre banker kan tilbyde… også tror jeg nok at vi er dem der er audi… Men indtil vi er smuttet, får vi det så som vi vil have det alligevel, i Nordea.
Fjolser!!…

Så har jeg fået syet en del på de der forstærkningsbånd vi skal sy inden i teltet i weekenden… Så er det også igang :o) Regner med at nå resten i morgen. Så skal jeg bare ikke forstyrres af adskillige telefonsamtaler og den slags. KRydser fingre for at jeg når det.

Åh ja, så har jeg også fået min PDA mobilos idag. Den kan en halv mill ting og sager. Jeg har ikke fået dimset så meget med den, men husbonni legede lidt efter maden, inden han skulle på arbejde. kunne være jeg lige skulle spille 10 min i sengen, inden jeg skal sove.

Så nu – børste bisser og i kassen!!!

– over and out –