Nåååarr narj 🙂 Jeg starter jo på mit NYE arbejde i morgen tidlig. Men resten passer… Også er det ikke engang fordi jeg har fået Yaris…

Jeg har simpelthen fået en VIRUS på stemmelæberne, eller hvad fanden ved jeg. For jeg har jo fået pencilin pga. såret efter min tand, forebyggene, så det er ikke en bakterie. Det er simpelthen bare… :-S hahaha… Jeg kan ikke sige et KLAP. Jeg kan hviske!!! Så i morgen på CSU, skal jeg præsentere mig selv til morgenmad med hele min afdeling og jeg kan sige… ” —————– ” intet!!! Jeg håber de har en tavle og kan læse mine kragetæer!!! LOL…
Det sjoveste er at jeg ikke engang har det skidt. Det sidder KUN på min stemme. Jeg er ikke sløj, jeg har ikke ondt i halsen jeg har ikke noget som helst. Bare ingen stemme. :-S
Vi var i byen igår aftes og der kunne jeg dog snakke. Som Ingolf fra Cirkeline, men der kom dog lyd ud. Det gjorde der da så ikke i morges, da jeg stod op… hehe.

Nå, men udover det, så er vi jo barnløse. Vi har afleveret Idun hos farmor og farfar indtil torsdag, hvor hun skal være på ferie. Det er meget rart, lige her den første uge på det nye arbejde. Hun havde dårligt tid til at sige farvel, da vi kørte her til aften fra farmor og farfar. Skønt 🙂 Så har hun det dejligt i hvertfald.

Hun har også overnattet hos mormor, for første gang, i mormors lejlighed. Det er selvfølgelig gået rigtig godt og jeg håber at det blvier en af mange gange, for Idun har virkelig ønsket det længe. Og det var slet ikke så frygtindgydende som min mor havde frygtet. Det var bare rigtig hyggelgit :o)))
De har også været i cirkus arena igår, som jo var Iduns fødselsdagsgave fra mormor. Det havde været rigtig spændende, om dog lidt langtrukkent, men hun havde syntes det var fedt og hun red både på elefant og pony :o))) Nice.

Jeg nåede lige at få smækket henna i håret og farvet bryn og vipper hos min mor, inden vi kørte til Køge med Idun. Jubiii… det er sku bedst at starte på nyt job, uden kalender hår, når man ovenikøbet ikke har en stemme. hehe.

Jeg er faktisk ikke sådan nervøs eller noget. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal forvente. Jeg er spændt på mine kollegaer og den slags. Også virker det lidt uvirkeligt… Men det er nok temmelig virkeligt i morgen tidligt :o)

I øvrigt, så tror jeg at jeg er temmelig god til det med økonomikørsel i vores Yaris. Jeg har kørt over 300 km i den og kun brugt halvanden streg diesel. Nice… Men jeg har også sluppet speederen ned af bakker og når det er blevet rødt og startet den i anden gear osv. det er faktisk ikke så svært og rigtig sjovt. Jeg er jo sådan lidt konkurrencemenneske, med den slags ting. Jeg syntes det er sjovt at se, hvad man kan få ud af det og jeg ved jo at danmarks mesteren i økonomikørsel har sat rekort i PRÆCIS en bil som vores med 42,5 km/l… Sååeeee. ;o)

Men det er altså lidt træls, det med nummerpladen. Ham sælgeren forstod det altså bare ikke. Han siger: Du må jo bare spare op til navneplader… Men det er jo ikke det samme. Det andet er som at vinde i et lotteri. Får du en god eller en dårlig nummerplade. Den er ikke fuldstændig forfærdelig, den nummerplade vi har fået, men alligevel… Hehe… Han forstod det bare ikke rigtig.

Jeg havde kommet til at slukke vandvarmeren, så jeg sidder og venter på varmt vand, så jeg kan vaske min henna ud, inden jeg skal sove. Så har jeg også haft det i, siden kl. 16… Så behøver jeg heller ikke gå i bad i morgen tidlig. Tilgengæld er der “Husker du…” med 80’er musik på DR2. Kanon mand… Så må jeg se det der skrækkelige med Ruth Eversen, på nettet…

det var vidst nok af ævl hertil aften… :o)

Planen er jo så den:
Lave te – bælle te – i bad – bælle mere te – måske snacke noget – bælle mere te – så i bad, i ordenlig tid og op i morgen og håbe på at jeg har bare LIDT stemme inden jeg skal starte… :o)

– over and out –