Kom ud…

LIGENU er jeg bare træt. Jeg er helt vildt ekstremt træt… FLAD.

Jeg har også lavet helt vildt meget idag. Jeg startede morgenen med at lave smoothies til mig og husbonni. Tømme hele vores sten reol i køkkenet. Sortere alle tingene og få dem til at være der, således at mureren kunne komme og pudse den op i løbet af dagen.

Få Idun op. Husbonni kom hjem. Jeg knoklede løs med reolerne.
Husbonni kører Idun i bh.

Husbonni går i seng. – Jeg ‘spiser’ mig en omgang nupo. Jeg har bare et hul i maven… Smoothien mættede bare ikke rigtig i morges.

Jeg har været oppe én gang i nat og tage smertestillende. Det er godt. Jeg har ikke taget så hyppigt denne gang, til gengæld har de virket, når jeg har taget dem.

Jeg er stadig meget tørstig. Drikker meget.

Kører til syn med golfen. Det gik godt :O) – lige et par småting, så er den godkendt ;o)

ER dristig og laver mig en portion minut-risengrød :o)) Nice. Jeg kunne æde en hel portion, med en te-ske!! Jubii.

Tænker, at jeg skal have lidt ‘fastere’ føde til aftensmad og sætter over til en god omgang skipperlapskovs. NAM NAM.

Hjem igen. Syr syr syr… PÅ teltet. Det er kæmpe hårdt at sy i.

Henter Idun fra BH. Skal til at spise. Jeg har det bare UNDERLIGT. Jeg er SÅ flad nu. Havde ellers håbet at jeg skulle sy lidt mere telt her til aften. Men det er bare pisse hårdt, så jeg blvier nødt til at passe lidt på mig selv. Jeg har også sovet pisse dårligt de sidste 2 nætter. Måske er det derfor. måske er det fordi min krop heler? Måske er det fordi jeg har ondt og er dopet…

Donno. Men jeg syntes det går hurtigere fremad end sidste gang. :o) nok også fordi jeg ikke er så hævet dennegang…

I morgen:
HENTE DEN NYE BIL!!! Og tækkemanden kommer og snakker om projektet…

SKønt…

– over and out –