Jeg er pisse dehydreret… Mit hoved er helt hævet i den ene side… jeg ligner noget der er løgn. Jeg kan heller ikke smile eller grine, selv hvis jeg ser eller hører noget sjovt, for det gør MEGA ondt.

Jeg har drømt og drømt om den jobsamtale jeg skal til på mandag. Men jeg må jo bare være ærlig og sige, at det ikke er det normale billede af mig de får…

Det gør ondt og jeg var oppe i nat, for at få noget mere smertestillende. Idun tissede i sengen HURRA, så nu hænger topmadrassen udenfor. Jeg troede jeg skulle dø, da jeg bare den ud.
Hun lå selvfølgelig inde hos mig og ikke på det stykke, hvor der er tissestykke på, da hun tissede. ØVØV…

Jeg er hævet helt ned på halsen og min underkæbe er stadig følelsesløs, samtidig med at den stikker og prikker, indtil midten af læben. Jeg bliver nødt til at spørge idag om det er meningen at den skal det. For jeg er lidt bekymret, fordi nerven til underkæben jo fik et ordenlig smæld da de tog tanden ud af mig :o(

Jeg kan ikke pudse næse, fordi det trækker i såret og jeg har virkelig ikke lyst til at spise, fordi det bare gør ondt. Samtidig er jeg BARE sulten. SULTEN SULTEN SULTEN. Så jeg tror jeg laver mig noget earl gray the og dypper toastbrød i det, som jeg gjorde da jeg var barn… det kan være jeg kan få det ned.

Jeg skriver ikke denneher blog, for at være en tudetøs, men for at bevare overblik over min heling og hvor lang tid der går før jeg er menneske igen…

Så vildt, at noget der ikke er slemt MENS det sker, skal være så ubehageligt bagefter… :o(((

– over and out –