Ja, jeg kan heldigvis spore fremgang. Det var rart, at da jeg fandt ud af at dosere det smertestillende op, så jeg kunne leve imens jeg heler.
Samtidig, så er mit fjæs nu faldet til at være ca 1,25 størrelse i morges. Det er da meget rart, når vi startede ud med ca 1,5… hmmm…

Igår aftes, var jeg bare SULTEN. SULTEN efter RIGTIG mad. Ikke søbemad. Jeg lavede tunmousse og guarkemole. Købte noget flute til Idun og husbonni og lavede noget hjemmelavet tomatsuppe. Det tog mig 7 lange og 7 brede at spise det der tunmousse… AV AV… Jeg spiste dóg ikke flutsne… hmm.

Jeg blev ikke mæt, før jeg gav op og det gjorde for ondt… Jeg besluttede at jeg bare skulle være MÆT, når jeg gik i seng, så jeg ikke ville vågne igen og være ved at DØ af sult… :o(

Så jeg lavede mig en protein bombe af en koldskål. Med ½ liter kærnemælk, en god stor klat græsk yougurt og 1 helt æg også selvf. æg og sukker og citron og vanilie. Så drak jeg hele lortet og blev mæt inden jeg gik i seng.

Her til morgen var det så faldet lidt mere. Mit fjæs var nok 1,3 da jeg ik i seng. Jeg vågnede dog kl. 5 i morges og havde skrig smerte og tog smertestillende.

Klæ. 630 op og i bad og alting. FUCK hvor jeg bare STANK, – ved godt det er lidt klamt, men jeg har haft det samme tøj på siden fredag og ikke været i bad eller noget. Så det var badesæbe overalt og shampoo og alt muligt, så jeg skulle være pæn inden samtalen.

Samtalen syntes jeg gik godt. Jeg ville gerne have det arbejde. Det ville være en stille og rolig hyggetjans. De siger der er travlt, men det virker ikke som et sted og et job man ville blive stresset af. Og det vil være hyggeligt. Men nu må vi se. De havde fået 44 ansøgninger og skulle have 9 til samtale. Men jeg syntes det gik godt. Jeg kunne da smile og alt muligt idag, men jeg var jo også pumpet op på ‘dope’… :-S

Nu er det jo påskeferie og BH er lukket. Så om lidt, så kører vi ind til holbæk og går på biblo og henter en bog for far og til bageren og henter hendes gave, for hendes klistermærker.
Også købe lidt ind…!!!!!

Også tror jeg lgie vi kører ned til sus og jesper og hygger lidt :o)
Husbonni sover jo, for han har været på arbejde inat… Sååee.. Men i hvertfald, er det dejligt, at mærke at det går fremad, selvom jeg stadig ikke kan åbne min mund og spise ordenlig, så ser jeg efterhånden lidt mere ud som et menneske end som elefantmanden :o)

– over and out –