Efter jeg fik min tand ud…

Hmm… hvordan går det? Fremad. Med små bitte skridt. Jeg har ikke så ondt mere. Hvilket også betyder at nu skal man igang med:

AT ÅBNE MUNDEN IGEN!!! :-S Såk… det har jeg jo været igennem, da min kæbe var syg… Så igang, med stræææææk øvelser, infrarød massage dims og træk… Christina sagde, at jeg jo bliver nødt til at have gab nok, til at de kan komme ind efter den anden, og det er jo allerede den 8. april.

Det virker en anelse omsonst… Nu skal jeg igang med den helt store åbne kæbemusklerne igen også tadaaaaaaaaaaaaaaaaa… så tager vi den anden tand og klapper i igen. hmm…

MEN!!!! – Selvom jeg er en kvinde, der er ude af stand til at give sin mand et blowjob i de næste 2-3 mrd, så er det IKKE 2 års tid, som sidst min kæbe flippede amok OG de sidste dage 2 dage har jeg ikke været dopet af smertestillende og jeg vil faktisk sige, at det allerde HAR hjulpet på mine hovedpiner at få den første tand ud :o)))) JUBIIIIIIIIII.

Så hvis jeg kan slippe for de sidste 15-20 års hovedpine, ved at få to satans til lortetænder ud og gennemgå et par måneders helvede. JA, så er jeg faktisk super lykkelig. :o)

Idag åd jeg en advokado, en KÆMPE bunke rejer og 1½ æg og en kvart peberfrugt til aftensmad :o))) Jeg kan nogenlunde spise normalt igen, hvis jeg kan få det indimellem mine tænder. – jeg kan jo ikke engang bide over en banan endnu. :-S
Men jeg holder mig for ting der er for seje, for det kramper bare mine muskler endnu mere… Dog har jeg jo spist meget lidt den sidste tid, så jeg har brug for ikke så voldsomt mad af gangen.

Så skyller jeg med det der klorhexidin mundhalløj… FANTASTISK..: jeg kan huske, da jeg var 14 og min mund var flosset og betændt af min fucking bøjle og jeg skulle skylle med klorhexidin. Det smagte ad H……… til… Men nu: Der er smag i!! Det smager af pebermynte. Det bedøver smagssansen i et par timer efter man har skyllet, men man føler sig bare REN bagefter, selvom det er svært at børste tænder særlig grundigt :O)

Men alt i alt.: Hvis jeg kan få en millimeter mere gab om dagen, så er jeg på god kurs… HVis jeg kan få en halv, så er det ok… :o)

Og i hvertfald: FREMAD det går!!!

– over and out –