Fra Idun 🙂

Vi er på Sydhavnens gør det selv værksted, for at tjekke bussen og se standen på den. Idun og jeg går på wc. Man skal låne en nøgle, for at komme på pigetoilettet, som viser sig, ikke at være af fineste stand. Hehe… Dog bedre end i Cario, vil jeg sige ;o)

Men Idun får tisset på det her toilet. Da hun er færdig, siger hun “PUHA moar, der lugter altså.” Idun bliver ved med at holde sig for næsen, mens mor også lige tisser og vasker fingre. Hun ser cute ud, når hun står med 2 fingre på næsen og sin beneton bamse-bling-bling bluse, som hun har fået af naboen og sin prikkede nederdel.

Da vi kommer ud af toilettet og skal hen og aflevere nøglen igen, tager hun mig i hånden og siger: “Det her sted, er altså ikke rigtig noget, for rigtige prinsesser, vel moar?”

HAHA…!!! Og det måtte jeg jo give hende ret i. Jeg kender ikke ret mange prinsesser, der bruger en fridag på sydhavnens GDS. hihi…

I øvrigt, har jeg aldrig nogensinde før, været i et lignene ‘Brian-paradise’. LOL… Rødovre gds, ligner mere et værksted, og du kan leje en mekaniker og sådan. Sydhavnens… Ja, jeg vil nok mest af alt sammenligne det, med en rideskole, hvor de 14 årige ridepiger, står i hver sin box og strigler sin hest. Der er også lidt savsmul på gulvet og sådan. Hahahaha…

Og hvis nogen siger, at piger ikke kan køre bil, så skal de bare lige se MIG bakke et kæmpe skrummet af en fiat dukato, forhøjet og forlænget, ind på plads i båsen, så den kunne komme op på liften ;o) Det vagte tydeligt imponade, fra flere af brian’erne ;o)

– Nu bliver det spændende at se, hvad told og skat siger. Det er meget deres dom over, hvad registreringsafgiften bliver, om det kan betale sig med den bus. Størrelse og det hele, vil være den PERFEKTE vikingebil. Men om prisen incl reg afgift, bliver perfekt. Det er ikke til at vide… Vi må krydse. Og krydse for at det kan betale sig, selvom den potentielt har en mere eller mindre defekt toppakning… Vi får se…!!!

– over and out –