Nu er mine 2 første uger på mit nye arbejde slut.

Jeg er glad. Jeg er rigtig glad. Det er det bedste arbejde jeg nogensinde har haft. Men det er hårdt arbejde. Jeg har ikke 2 flade minutter til at sidde på min røv og lave ingenting. Jeg har aldrig haft et arbejde, hvor jeg har så travlt. Men det er ok. Nu har jeg IDAG fået min nye telefon, så jeg kan følge med mine aftaler i løbet af dagen med outlook.
Jeg blev totalt stresset af den første telefon jeg havde fået, fordi jeg ikke kunne nå at skrive i den. Sådan en pda børge… Det tager fanmer for lang tid. Så nu har jeg fået mig en nokia 6110 navigator. Jeg troede faktisk at den var lidt som min 6288, bare med navigator, men FOR FILANS da, hvor kan den meget. En rigtig dimse telefon. Ligenu er den ved at indstille min position, så jeg kan se om navigationen virker på et tidspunkt. hehe… MEEEEEEEEEN altså….

Jeg har simpelthen lavet alting. Jeg går til møder, lærer en helt masse. Skal sætte en masse computere op. Leger med totalt fede dimser, maskiner, computere osv.
Jeg kører på besøg hos brugerne. Jeg bestiller varer. ALT MULIGT.

Jeg har super dejlige og flinke kollegaer.

Jeg har rigtig meget at lave og jeg bliver nødt til at sætte grænser, fra starten. Ellers kunne man godt blive stresset. Men det vil jeg ikke. Jeg sætter grænser og påtager mig ikke mere end jeg kan klare.
Jeg har super frie tøjler og kan selv planlægge min hverdag, mine besøg, om jeg vil lave det arbejde jeg kan hjemmefra, så jeg kan køre lidt tidligere osv. Det er super fedt.

Det er bare det mest alsidige og interessante job jeg har haft 🙂

Også har jeg fået mig en rigtig tekniker taske. Hehe… Med en SUPER nice blærbar, værktøj, et ton forskellige installations cd’ere og meget andet 🙂 JAJAAAAA – ved godt at mange andre har en tekniker taske. Men nu har JEG fået mig én. Og det syntes jeg altså er lidt fedt. 🙂

Jeg tror virkelig at jeg for en gangs skyld har fået MIT job. Det job jeg simpelthen har arbejdet mig henimod. Det job jeg kan blive i, indtil jeg skal springe ud som fuldtidsselvstændig om x antal år 🙂
Det job jeg kan lære i. Jeg kan udvikle mig i. Det job jeg kan blive glad i og det job jeg kan blive mor til 2 i 🙂

Men – jeg bliver ALDRIG arbejdsnarkoman. Hehe. Det er dejligt DEJLIG det er weekend og jeg skriver de timer på, jeg arbejder her hjemme. Så selvom jeg er glad for mit job, er det 37 timer om ugen og resten er til familien og det jeg selv har lyst til.

Men det er sku rart, at have et givende job, man er glad for og selvom jeg er smadret, er jeg smadret på den gode måde…

Det eneste minus, er at jeg har så travlt, så jeg slet ikke får tid til at skrive en lille hyggeblog i løbet af dagen i ny og næ… Men så må jeg lige overleve det. OG DET GÅR JO NOK!!! :o))

Om lidt så vil jeg spise den hemmelige desert med husbonni og Idun også har Idun fået lov til at se dvd, inde i sengen til at natte med, når det nu er fredag.

– over and out –