FOR VISDOMS FUCKING TÆNDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ligenu er jeg stadig doped. Stesoer :-S Også er bedøvelsen ved at gå over, så jeg har lige taget 2 kodeiner. Dem skal jeg tage de første dage. Det er kunstigt morfin. Så kan man vidst godt lige kalde mig doped for en 5’er :-S
Men jeg håber at det bedre smertestillende jeg har fået dennegang, får de første dage til at være nemmere… 🙂

Det var godtnok ikke særlig rart at ligge i stolen. Det var totalt ufedt. Jeg rystede over hele kroppen og mit hjerte hamrede, så jeg troede det ville springe ud af brystet på mig… PUHA. Da han begyndte at fræse i min knogle gjorde det mega ondt… Så fik jeg et par sprøjter mere… Så fræede han videre. Så begyndte han at pille stumper af tand og rod op. Da han snuppede roden viftede han med den foran næsen på mig. Ja, det var så roden :-S

Det tog heldigvis væsentlig kortere tid, end han regnede med :o)))))) HURRA. Det var dejligt. Jeg kunne næsten ikke holde til mere da det var slut. Det blødte hele vildt og jeg har bidt på gaze i 2 timer efter. Men det er stoppet med at bløde nu.

Jeg har ondt nu, men jeg håber snart kodeinen virker…

Men jeg er så lettet. Lettet og lykkelig over at det er slut. De kommer aldrig igen!!!! ALDRIG. Nu er det ‘bare’ de næste 4-5 dage, med flydende jeg skal overstå. Også er det slut! Jeg håber af hele mit hjerte at det min hovedpine forsvinder helt. 80% af min hovedpine er forsvundet siden jeg fik fjernet den første tand.

NU vil jeg vente til min bedøvelse er overstået… også sidder jeg og overvejer om jeg kan blende aftensmaden for i aften. Ellers så vil jeg æde mig en portion nupo pulver.

Men fuck, hvor er jeg lettet og lykkelig det er overstået!!!!! SLUT NU!!!!…

– over and out –