Det lader til at blive rigtig godt. Det virker til at være en god arbejdsplads og det lader til at jeg har fået mig en bunke gode kollegaer.

Men for FANDEN da, hvor er jeg SMADRET!!! Jeg er fuldstændig mørbanket. En ting, er nok har brugt væsentilig mere energi end man normalt ville bruge, første dag på arbejdet, fordi jeg næsten ingen stemme har jo. Så det at skulle hilse på 80 mennesker og sige hej og goddag osv. :-S Pyha.

En anden ting er de 1000000000000000 vis af informationer jeg har skulle konsumere. :-S

Jeg har fået kontor, jeg får pda mobil i morgen og jeg har bestilt mig en bærbar computer 🙂 det er en rigtig lækker sag. En Fujitsu Siemens E8410 mener jeg den hedder 🙂 Så det er dejligt.
Jeg har også en stationær computer på mit kontor, men den kommer jeg ikke til at bruge så meget, fordi mit arbejde, vil være med hjælpemiddelprogrammerne og med hardwaren.

I starten, vil jeg mest arbejde på syn, fordi der ligger den største hurtle, der har ventet på mig.
Derefter bliver det mere lige fordelt, mellem IKT (it kommunikations hjælpemidler) og almindelig support i min afdeling. Jeg kommer til at være meget ude hos brugerne. Det bliver rigtig hyggeligt :o)

De første 14 dage her skal jeg være med og lære og lytte osv. Herefter kommer jeg mere til at have fingrene i kagedejen…

Det er rart at de har forståelse for at det tager tid at få styr på alting og jeg bare skal tage tingene hen ad vejen :o)

Jeg har flextid og kan selv bestemme min arbejdstid. Jeg kan godt gå tidligere og arbejde lidt om aftenen og jeg kan arbejde hjemme indimellem, hvis jeg har opgaver der kan klares hjemmefra. Jeg kan også sagtens køre hjemmefra ud til brugeren, eller tage et hjemmebesøg på vejen hjem.

Det lader tila t blvie et dejligt frit og alsidigt job, så det var lige som jeg har håbet på.

Men jeg glæder mig til at jeg kan overskue tingene bedre og ikke bliver så smadret. Det er sikkert ligesom at være spædbarn, når man får så mange indtryk på én dag. 🙂

Nu vil jeg lige drikke min te færdig og skrubbe direkte i kassen. Det er dejligt, at jeg har været alene hjemme i aften, så jeg har kunnet spare min stemme og bare sove og stene for vildt.

Godnat og sov godt!!!

– over and out –