(Edit: Golfen blev jo aldrig solgt og ender nu inden længe – meget meget snart – sine dage på skrotpladsen, efter et godt udtjent liv 🙂 – Nekrolog skrives, til den tid. )

Vi skal sælge min elskede skønne GolfII 1.6TD. Det er en fantastisk bil. Det er en gammel dame, dog ikke rusten (andet end små pletter…). Den er importeret i 02 fra tyskland, derfor INGEN rust i vanger og alt det shit der.
Vi har brugt den godt, men også skiftet, hvad der skal skiftes.

Den har ny kobling (koster 4000-4500 kr at skifte) og næsten nye bremser og næsten nyt batteri.

Den skal synes og skal samles lidt for at blive synet – da den skal have ny udstødning og varmeapperatet skal skiftes. Vi har indkøbt reservedele.
Den tigger fra ventilerne, men det gør størstedelen af biler med den type motor og det er er en rigtig folkevognslyd. Det gør ingenting for kørslen og bilen. Hvis man retter det, så vil den tigge igen, efter kort tid.

Det er en fantastisk dejlig bil, hvis man ikke har børn endnu. Den kører godt og kører 17-18km literen. Den kan umiddelbart uden særlige problemer laves om til at køre på raps fx, hvis man vil være miljøbevidst :o))))

Den har ingen bagsæder og er derfor SKØN SKØN, hvis man kører på festival, til fest, på eventyr, fordi det faktisk er muligt at sove 2 mennesker på skrå omme bagi (hvis man ligger bagagen op på forsæderne).

Den er pålidelig og svigter dig aldrig (hvis du husker at skifte olie og slukke lyset). Vi har flere gange gravet den fri af meter tygge snedriver og den starter bare første gang :o)))

HVORFOR skal vi så sælge den?
Vi har for mange biler. Vi er for mange mennesker til at kunne køre i den alle sammen. Det smerter mit hjerte, fordi jeg elsker den bil. Jeg vil rigtig rigtig gerne sælge den til én der bliver rigtig glad for den og for god brug for den.

HVAD koster den?
Ligenu skal den synes og derfor kan du få den som et røverkøb, hvis du selv samler den. 5000 kr + 1600 kr for de reservedele vi har købt hjem til den (komplet udstødning + varmeapperat).
Derudover skal du jo så syne den :o)

Den koster 2500 kr om året i vægtafgift og forsikringen er svært at svare på, for det er jo individuelt.

Det er en bil du bliver glad for, den vil ikke svigte dig og vil være din bedste ven. :o)

Den må laste 500 kg og 500 kg på krog. :o)

Slå til nu!!! – den har stadig plader på, så du sparer 1100 kr til nye plader :o)

Den fortjener et godt hjem, hvor den bliver brugt og gør gavn. – Den har i hvertfald 3-5 gode år endnu, hvis du aer den lidt :o)))

Spørg endelig om alt, så skal jeg svare efter bedste evne :o)