I morges nåede at jeg snakke lidt med min mand, inden jeg kørte Idun i BH og begav mig mod KBH. Jeg havde en aftale med et rekrutterings bureau, Iselection, som er specialiserede indenfor IT og SALG, som jo er ‘mine veje’ ligenu…

Jeg var hurtigt derinde, jeg kan godt huske, at foråret, inden påske, er en dejlig tid på motorvejen, fordi mange afholder restferie og det tynder ud i bilisterne. Men altså, jeg kørte til Vanløse og tog metroen ind, resten af vejen. Jeg var der alt for tidligt, så jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne ringe på. SUPER sær dør-telefon. Det VAR en telefon. Den ringede op til Iselection, men den sagde: “Det er i øjeblikket ingen til at åbne døren, du kan ringe på blabla, for at snakke med Iselection” :-S Tænkte jeg. Men fair nok, jeg var tidligt på den og tænkte at han måske ikke var der ligenu… Så jeg benyttede mig af det dejlige vejr og satte mig for at nyde solskinnet i en lille halv time. :o)

Jeg ringede på igen. Der var stadig dør-telefonsvarer på. :-S Så jeg ringede til dem. Fik fat i ham konsulenten og han ville komme ned og åbne for mig!! Haha… Så viser det sig, at den telefon døren ringer op til, var sat på lydløs. Ja – det var sku smart må jeg nok sige!!! Men altså.

Jeg havde en god samtale med ham. Han var nysgerrig på min profil og spurgte til mit CV og gav mig lidt gode råd til at gøre det ENDNU bedre :o) Så det var jo dejligt. Han savnede dog lidt salgserfaring i mit CV og jeg måtte forklare ham, at jeg udemærket er klar over, at de fleste gerne vil have 2-3 års erfaring med b2b og den slags, men helt ærlig, så kan jeg ikke se, hvordan jeg skal få det, med mindre jeg søger mig et job som sælger ;o) Jeg ved jeg kan og jeg ved at jeg er god til det. Jeg har bare brug for en plads i livet, hvor jeg kan blive endnu bedre. :o) – Det kunne han godt se. Vi snakkede lidt over en halv time og han ville lige ‘summe’ over vores samtale og han mente at han allerede havde nogen interessante jobforslag til mig… Men jeg skulle lige give ham en eller 2 uger :o) SPÆNDENE!!!

Noget af det fede ved ham, var at han rigtig forstod den slags job jeg gerne vil have, hvor jeg har lyst til at få variation i hverdagen og jeg ikke har lyst til at køre til kbh hverdag :o) OG at jeg har brug for at komme ud og snakke med kunderne. Han så mig i et job, hvor jeg er sådan en person der skaber der langvarige relationer med kunderne og den slags – lyder sku cool, må jeg sige!! – Han havde nogen kunder i mediebranchen, hvor der også kunne være det kreative element indover. MEeeeeeeeeeeeen… jeg ved jo godt han også er sælger og jeg måske har fået den rigtig rigtig pæne version idag. Hehe… MEN – det virker lovende og jeg glæder mig til at se, hvad han fisker frem….

NÅ!!! – Efter samtalen. Videre til mors arbejde, hvor jeg havde aftalt at spise frokost med hende. Det var hyggeligt at se hendes arbejdsplads. :o) Vi sad og snakkede i frokoststuen med Charlotte og jeg fortalte at vi skulle til at invistere i Dareks sølv og det. Der sad en anden i frokoststuen. Hun blev meget interesseret i det og spurgte om det var lidt ligesom ‘Kopismykker.dk’ og jeg forklarede hende, som det er jo er, at vores kopismykker, er en trabant og vi er en porsche, men ja ellers er det udfra samme tanke. At bringe historiske smykker til folket :o))) Hun var ellevild!!! Det var super fedt og fortalte, hvor dårlig kval hun syntes at de andre var og at hun slet ikke havde lyst til at købe det osv…!! Så hun ville RIGTIG gerne høre mere, når vi fik kollektionen hjem :o)))) SÅÅÅÅ NICE!!!! Heheh…

På vejen hjem, syntes jeg bilens forhjul laver knuder. Pisse træls, men den har nok noget med lejerne eller styrkuglen eller hvad ved jeg. Vi skal ha tjekket det. Men jeg blev sku helt bange for at hjulet var ved at falde af, så jeg stansede på tanken i Roskilde og smækkede den op på dunkraften og rykkede i hjulet og måtte jo erkende at det helt sikkert ikke var ved at falde af og det drejede fint rundt og det, så jeg kørte videre. Så holdt det også op igen, det meste af vejen :-S

Snakkede i fon med Søs. TC fortsætter bare med at jokke i spinaten, overfor sine tidligere ansatte. SPASSER!!! – Søs kører nok sag mod ham, på alle de ting han har gjort overfor hende og jeg har lovet at jeg nok skal vidne i sagen… Det er simpelthen for meget. Men når det bliver den 1. så skal jeg lige se om jeg har fået mine 2 første ledighedsdage og ellers så pudser jeg fagforretningen på ham med det samme. Han skal bare ikke have lov til at slippe for noget. Han skylder Søs for 2×2 første ledighedsdage+31 timer… Idiot. Han har heller ikke indbetalt mine feriepenge fra sep-dec… Så det skal han lige have oveni, hvis det er han ikke har gjort det, den første!!!…

NÅ – Videre til ‘Forældre kaffe’ i børnehaven. NØJSER ungerne var heeeeeeeeeeeeeelt kuldret, dels pga de tonsemange kager (incl vores egen) som folk havde med og dels fordi ungerne bare var vilde med at deres mor og/eller far var i børnehaven til kage og kaffe… MEN – som forældrekaffe kan udvikle sig!!!! KANON MAND!!!! Jeg snakkede længe med Nina, som er lidt deppet, over at hun ikke rigtig kan finde klienter i Odsherred, så hendes virksomhed ikke rigtig kan løbe rundt :o((( Og jeg har lovet hende, at hjælpe hende med at lave en markedsføringsstrategi, så hun ville komme forbi en af dagene, når ungerne var i børnehave… Nina er et kanon menneske og jeg vil virkelig gerne hjælpe hende!!!
Så kommer jeg i sludder, med en far, som jeg ikke engang ved hvad hedder. Jeg har set ham oppe i bil-delen af campingcenteret… Vi kommer i snak om at starte firma og alt det og jeg fortæller om vores planer og sager. Han er PISSE FLINK og mega hjælpsom med at fortælle alt om, hvordan han er startet og at han rigtig gerne vil hjælpe os og alt muligt!!! Han gav mig også rigtig mange gode råd med markedsføring og alt muligt, som jeg ikke engang selv havde tænkt på!!FANTASTISK!!!! – Så to fremskridt for Bixen på én dag :o) JUBIII… til Maj blir vi moms… hvor vildt… Sææææføli deltid, indtil det kan bære, men for fanden da!!!

Jeg syntes bare det har været en kanon dag, selvom jeg er træt nu. Jeg har vilde forhåbninger til Nordulf sølvet, som det bliver taget imod, bare når man snakker om det og jeg har gode forhåbninger til min jobsituation :o)))

OG NU – Sy videre på Anastasias kjole…!

– over and out –