Det er så underligt at se det program… Jeg har det bare som de unge mennesker, i programmet, fortæller de har oplevet det.
Hele min folkeskoletid. Jeg var altid top 3 i min klasse, hvis ikke den bedste. Men jeg rørte ikke en fucking finger. Der var aldrig nogen der gav mig udfordringer. Jeg har aldrig lært at knokle for det og derfor mistede jeg lysten til det. :o(

Jeg endte med at blive møghamrende skoletræt. Skolearbejde HANG mig ud af halsen, fordi det var røv sygt. Jeg har aldrig læst en bog i skolen. Jeg lavede kun det skriftlige. Resten snakkede jeg mig fra. Jeg skruede lyttebøfferne på og hørte efter. Så lavede jeg opgaverne og den sidste halve time, RØV KEDEDE jeg mig.

Jeg fik ‘læs og forstå’ bøger, som ekstra arbejde. Det var FUCKING ting, man kunne give til retaderede… Det var endnu kedeligere.

I SAMTLIGE karakterbøger jeg har haft fra folkeskolen stod der:
Hun er en VIRKELIG sød og DYGTIG pige, men hun snakker og larmer…

Hvad fanden skulle jeg ellers lave?!..

Men anyways. Jeg er faktisk ked af at jeg ikke blev taget hånd om i folkeskolen :o( For jeg lærte aldrig at arbejde. Jeg lærte aldrig at lave lektier og jeg var et talent der gik tabt.
Jeg er stadig rigtig klog, men jeg blev ikke dyrket rigtig. Jeg kom ikke i væktsthus.

I 9. klasse havde jeg 35% fravær. Jeg røg en masse hash, gik til fester, koncerter og lavede INGEN LEKTIER. Åbnede ikke en bog.
Heldigvis gik jeg på Det Frie Gymnasium og vi blev delt op efter niveau. Os der var ‘kloge åger’, nåede 9 klasses+halvdelen af 10. klasses pensum i 9. klasse. Uden at læse lektier og uden at åbne en bog.

Jeg læste INTET i læseferien. Jeg lavede intet. Mit snit var 9. Rent.

I bagklogskabens kloge lys, tænker jeg: HVis jeg bare var kommet til timerne, havde det så været 10? Hvad hvis jeg havde læst lektier?…

Jeg syntes et elite gymnasium er fantastisk!!!… Det skulle bare være sådan i folkeskolen også. Der er mange, tror jeg, som mig – der går tabt :o(

Jeg er aldrig blevet student. Det har været den hårde vej, fordi jeg har skulle argumentere mig gennem hele livet…

Men jeg fik argumenteret mig ind på datamatiker uddannelsen og har gennemført udddannelsen, så godt som uden at læse en bog… – Uddannelsen blev dog nedlagt da jeg manglede 1 fag. Men pyt med det. Jeg har altid arbejdet som datamatiker og jeg har en flot hovedopgave…

Men jeg føler virkelig med elite eleverne. De er fede. :O) Bare det var mig, der havde fået den opbakning og støtte til mit ‘kloge åge’ hoved, så ved man sku aldrig hvor det var endt.

MEN!!! – JEG ER LYKKELIG for, hvor jeg er i mit liv alligevel. Elite eller ej :O)

– Dog skal det siges at jeg stadig har en IQ på den pæne side af RIGTIG HØJ OG jeg er blevet testet i mit hovede af et firma der rekruterer erhvervsledere og jeg har en TYPISK profil som en topleder i erhvervslivet. Så lidt elite er man vel altid *blink*

– over and out –