For i år er overstået. Det var et rigtig lille fødselsdagsselskab i år, fordi vi havde haft ‘halvdelen’ af selskabet i tirsdags, på hendes fødselsdag. Det var faktisk rigtig rart, så var det dejlig stille og rolig og Idun har hygget sig for viiiiildt!!! 🙂

Hun havde Estrid fra børnehaven og Klaus og Aviaja som børnegæster. Det var perfekt, de kunne sidde ved børnebordet , som Idun selv havde pyntet og det hele. Det var super fedt. De legede vildt meget og det var rigtig godt.

Idun havde selv været pyntemester på lagkagerne og hun var meeeega stolt :O)))) Min storepige…!! Som har rendt rundt i prinsessekjole hele dagen og den første halvdel også med krone på hovedet og det hele.. hehe…

Hun har igen fået vildt gode gaver. 2 computerspil, ‘Surfs Up’ på dvd, 4 lyt og læs, en godnathistoriebog, en masse hårpynt, og en lille legedims og … hmm en hue, som Nicklas har brugt et halvt år på at sy i håndarbejde, men den er også fin 🙂

Så det er altså bare super dejligt, at hun har haft nogen gode dage, med at fejre fødselsdag og har fået rigtig gode gaver.

Det har ellers været en hektisk dag. Idun og jeg stod tidlig op, var i Holbæk og købe sko, fordi der var tilbud i Skoringen, så man fik et par sko+et par sandaler, for et pars pris og det er jo bare super, så farmor satte penge over til det igår. 🙂 Skønt.

Så hjem og rydde op, bage boller, lave lagkager, i bad alle 3 osv. Men det var ingen sag, alting var klaret til tiden.

Moster Mickey, Julie og ungerne blev til mad. Det var super dejlig mad, vi lige fik bixet sammen, af køleskabet og fryseren, både til vegetarerne og kødspiserne. Skøøøønt…

Da de smuttede efter maden, har jeg lige fået ordnet opvasken og ryddet op på en TOTAAAAAAAAAALT rodet værelse, men så er det gjort og jeg kan slappe aaaaaaaaaaaf… nam nam 🙂

så sov godt der ude!!

– over and out –