Af min mand. 🙂

Han havde været ude og købe nogen ting i harald nyborg og endnu flere nåle, til at sy telt med. Der var nemlig et rigelig forbrug af nåle, idag, når man syr igennem 3 lag vadmel og 1 jutegjord!!!… :-S

Så havde han ROSER med hjem.!! RØDE ROSER. De var pakket rigtig smukt ind. Lidt underligt, men det så bare så flot ud. DE i sådan en bærepose i brunt papir, der var formet helt omkring blomsterne, så de lige stak op af posen, mellem håndtagene. Det var rigtig smukt. Dog, blev jeg nødt til at pakke dem ud, da jeg satte dem i vand…

Jeg har kunnet kigge på dem, hele resten af dagen, mens vi har syet telt.

FUCKER det er hårdt. Jeg har knoklet idag. Som en lille sy-hest. Loulou måtte melde fra, da Avi havde brækket sig og haft feber hele natten. HUHA… det skal jeg ikke nyde noget af at blive smittet med! :-S Så godt de blev væk…

Men nu er der til et par ugers aftenarbejde for mig og så skal vi lige ‘fejre’ det, med en hel arbejdsdag 2-3-4 mennesker igen, den 2. maj… SÅ HÅBER JEG, at vi bliver færdige, den 2. maj. Så vi kan få det impegneret og lavet stænger. KRYDSER FINGRE!!!!…

Derudover, har jeg fået vasket 2 maskiner tøj og ryddet op. OG pottet min basilikum i køkkenet ud og taget to børn, fra aloe vera’en, så svigermor kunne få en og Idun kunne få én på værelset. 🙂
Fatter ikke hvordan det har kunnet lade sig gøre… :-S Men altså. Jeg er også GODT smadret nu!…

Jeg vil logge min mand, med i seng også vil jeg putte, helt ind til kl 830 i morgen.. Ej nok kvart over. Hvis vi skal i bad flere… Vi skal til 30 års fødselsdagsbrunch i morgen tid. Husbonnis kusine er hjemme på besøg fra Italien… Blir hyggeligt, men syntes nu lige det er farlig tidligt.

Så I PUTKASSEN…

– over and out –