Jeg købte jo noget nupo pulver, så jeg ikke ville løbe rundt med den konstante sultfølelse, mens jeg ikke kunne spise, efter operationen. Der er så noget tilbage.

Nu har jeg tænkt, at jeg vil begynde at “spise” det til morgenmad… Det skulle være fint og erstatte et måltid med det om dagen, men det er faktisk mest fordi jeg syntes det tager tid om morgenen, nu hvor jeg skal ud af døren og i næste uge også til at aflevere Idun på vej til arbejde og den slags. Så er sådan en gang nupo nemt og det smager faktisk nogenlunde i ‘choko’ varianten.

HVIS jeg så kan få en eller anden gevinst af det, så vil det da være fedt, men jeg sparer i hvertfald lidt tid. Jeg er bare rigtig dårlig til at sætte mig ned og SPISE et eller andet, lige når jeg er vågnet, så jeg tror det er et meget godt kompromis. At få noget i maven, få det hurtigt også ikke æde noget med vildt mange kalorier. Smart. 🙂

Bliver jeg træt af det?…

Nu får vi se… :o)

– over and out –