MIG – jeg er den heldige vinder af at have de værst placerede visdoms tænder i historien.

Jeg havde en af danmarks dygtigste tandkiruger, han havde 46 års erfaring og han startede med at sige til mig:

Det er en RIGTIG dårlig idé at få begge dine tænder ud på én gang. Der er visdomstænder der sidder skidt, så er der visdomstænder der sidder mindre skidt. Så er der visdomstænder der sidder helt forfærdeligt også er der dine…
Jeg tænkte at han så ville sige: At dine jo er super nemme!!! Så det blir ingen sag. Men nej… :o(
‘I mine 46 år som tandkirug, har jeg aldrig set tænder placeret som dine. Det er den næstvanskeligste og den vanskeligste jeg har set i mit liv…’

Også gik han igang med højre side…

Jeg var bedøvet, så jeg følte at mit hovede var på størrelse med en badebold. Hvilket også betød at det ikke gjorde ondt, da han skar, hamrede, borede og rev i min mund… Men da tanden faktisk KOM UD. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK det gjorde ondt. AD HELVEDE til. Men i gangske få sekunder…

Så siger han: ‘Der er INGEN mulighed for at jeg tager den anden idag. HVIS jeg gør det idag, er der 99% chance for at din kæbe brækker og en brækket kæbe betyder 10-16 uger, bundet ind i ståltråd og det vil jeg ikke byde dig…’

Godt, hvis jeg ikke vrælede før, så vrælede jeg nu. Sådan er det ALTID med mig!!! Jeg er fanmer bygget af brugte reservedele og smækket sammen af en stiv bygningsarbejder!!! KRAFTHELVEDE MAND!!!!!…

Christina ringede efter husbonni, som var gået, ellers var han gået helt kold. Han kan virkelig ikke lide tandlæger…

Den bliver så taget ud om en månedstid, jeg bliver placeret som den sidste patient på dagen, så det kan tages helt stille og roligt, uden at det forsinker noget…

Så får jeg en recept på pencilin, smertestillende og besked om at købe klorhexodin mundskyld… Og – find dig en ispose!! Det får du brug for… Så det købte jeg også på apoteket…
Damen på apoteket reagerede som om jeg var retaderet… hun henvendte sig KUN til husbonni selvom jeg stod lige ved siden af og omtalte mig i 3. person, fordi jeg talte som en spasser… :-S Ikke særlig sjovt. Lidt ligesom i det der program: ‘Med andre øjne’. Sådan var det også da jeg var handicaphjælper. Sevlom begge piger jeg passede, egentligt var rimelig inteligente, var det ALTID mig, folk henvendte sig til og omtalte min bruger i 3. person. HVORFOR GØR FOLK DET?! … :-S

Vi kørte hjem… Jeg var totalt bedøvet. Kunne ikke snakke og var ked af det… Vi skulle en masse erinder på vejen hjem og er nu endelig hjemme. Idun er heldigvis ikke hjemme endnu. Men vi skal hente hende efter xfactor…

Bedøvelsen har aftaget og FUUUUUUCK hvor gør det NAS. ONDT som bare fanden. Jeg har bare lyst til at sidde helt helt stille. Jeg har lavet en knorr koppen og har smurt 2 stk toastbrød, som jeg vil prøve at opløse i suppen. Jeg er RØVHAMRENDE sulten, men jeg ved bare ikke om jeg kan spise… *suk*

Nu glæder mig, til jeg er menneske igen… Og jeg glæder mig til næste gang er OVERSTÅET og slut. Jeg håber virkelig at det hjælper på mine hovedpiner og det tror jeg faktisk også det gør… Selvom det gør allerhelvedes ondt i min underkæbe, så kan jeg ligesom mærke at det har lettet dernede…

Men SUK SUK SUK krafthelvede…!!! – Jeg ville virkelig ønske, at jeg ikke var smækket sammen så casual… :o(

– over and out –