Og bordet er bestilt og det hele… Så kan det bare blive Iduns fødselsdag.

I morgen skal jeg nå at ordne 2405 ting… :-S Også må vi se hvor overgearet hun er i morgen aften. På hendes fødselsdag kommer mormor og er her hele dagen. Hun kører med Tom hjem fra arbejde tirsdag morgen. Så skal hun med i børnehaven og vi skal spise frokost i børnehaven.
Om aftenen skal vi så ud og spise. Os 3, mormor, Farmor og Farfar, Onkel Jacob, Kathrine, Loulou og Avi. Det skal nok blive hyggeligt.
Når Tom så kører på arbejde, tager han mormor med tilbage til kbh. :o)

Det er rigtig gode gaver der er i farvandet. Det er helt vildt. Af os får hun min mors gamle bærbar computer, som hun kan sætte sammen med sin spille konsol (jeg har lige optimeret den lidt, så den kører..!!) også får hun 4 lydbøger og en hjertestegepande, så hun kan være med til at lave pandekager.
Igår var vi så ude og købe gave fra Farmor og farfar og oldemor. En DVD afspiller som hun kan bruge i bilen og alle vegne, så har vi købt en model med 2 skærme, hvis hun har en ven med i bilen eller når vi får en lillebror/søster. 🙂

Også tror jeg nok at der er cirkus billet og højbed og en masse i farvandet 🙂

Men først, skal jeg lige snakke med vores mekaniker om vores eventuelle bil-valg. vi er begge to ret forelskede i en Yaris Soul med alt i udstyr… til 150.000 kr!! :-S Men altså, den er super fin og jeg skal lige høre hvor meget det kommer til at koste at lave den om til raps, for det er virkelig vigtigt for os.

Og nu!!!
I SENG OG SOOOOOOOVE!!!!
KRAM

Nej vi vandt desværre ikke lottoen i denne uge… Jeg læste det var en der var købt på østerbro!!… ihh altså…