Der er ca 2 timer til jeg skal under kniven igen… Det kan jeg godt mærke i min mave. Jeg er liiiiiidt nervøs, må jeg nok sige.
Jeg var på apoteket i morges, fordi jeg skal tage nogen steso’er (totalt narkoman :-S) inden jeg skal komme… Så min krop slapper af, eller hvad ved jeg. Det er jeg også lidt nervøs over, gad vide om de virker? Gad vide hvordan det føles? Jeg er vildt bange for at få det underligt, for der må jo være en grund til at narkomaner tager den slags? hmmm

Men altså, jeg bliver godt dopet og bedøvet… Jeg ville ønske jeg skulle i narkose. Men altså, sådan er det jo altså ikke.
Sidder og venter ligenu, på min veninde. Hun skal køre mig frem og tilbage og være med mig derinde.

Også er der i morgen… Og overmorgen. Jeg glæder mig til næste uge, når jeg er ved at være normal igen.

Jeg håber og krydser og ber til at jeg skal undvære hovedpiner i fremtiden, for jeg har i hvertfald lidt mere end halverert mine hovedpiner efter jeg har fået den første tand ud.

Så selvom det bliver slemt og selvom jeg ikke glæder mig. Så er det nødvændigt og jeg skal bare igennem det.

HÅBE!!!! – på en blid behandling …

tænk på mig!!