Idun har haft idag :o) Det er helt vildt…

Dagen startede, da hun vågnede kl. 5.55 i morges og skulle tisse. Jeg nævnte INTET om fødselsdag, men i stedet fortalte jeg en masse om at i grønland skinner solen hele natten om sommeren, så man ikke ved hvornår det er nat osv. Så det betød at hun altså uden problemer indvilgede i at falde i søvn igen :o) SKØØØNT!!!!

Kvart over 7 vågnede jeg. Husbonni og mor var ikke kommet hjem endnu, så jeg stod op og gik igang med at forme dejen til bollerne, som jeg lavede en bolle-dame af. Nice 🙂 Idun sov stadig…
Hun blev ved med at sove. Og de andre kom ikke… det var møghamrende tåget og husbonni var blevet forsinket af et møde på arbejdet, så det trak ud med at få dem hjem…
Desværre nåede Idun at vågne omkring 0840, så hun blev ikke vækket med morgensang :o( Men pyt nu med det. Hun nåede at tage tøj på og være rigtig fin til farmand og mormor kom med basser :o))) Jubiii!!!

I morges fik hun så gaver af os og mormor.

Derefter: Afsted til børnehaven med frokost og flødeboller. Hele blåstue+Patrizia skulle have spagetti, pølser og gnaskegrønt. Det var rigtig hyggeligt i børnehaven.
Der var både flag og lys og sang og det hele så det var skønt.

Efter frokost ville Idun gerne lege og jeg tog min mor med ud og køre i nogen biler… Desværre så kunne fiestaen ikke køre, den havde knækket en fjedder :o(( – Så er den nok ligesom udelukket… Men vi ER altså også meget ovre i Yaris’en anyways, sååee.. Vi kørte til Nykøbing og kørte i en Yaris terra komf… Den er altså bare skøn. Nu tror jeg vi har aftalt at gå efter en Yaris soul og få en krog på… :o))) Hvis der ikke er det i forvejen. Glæææææder mig til jeg kan få den :o) Det er vildt træls, ikke at kunne komme nogensteder alle sammen :o((( Men det skal nok komme snart!!!

Bagefter hentede vi Idun i bh og kørte hjem og fik far op, der virkelig bare ikke har fået sovet nok idag. De stakkel. Godt der kun er 1 arbejdsnat tilbage i denneher uge, når han kommer hjem i morgen!!

Så skulle vi mødes med farmor, farfar, bedstelars og bedstevivi, Onkel jacob, loulou og aviaaja. Kathrine hentede os, så vi kunne komme til holbæk, så det var dejligt. Vi var 12 i alt. Spiste på gondola i Holbæk. Det var ok fint. Lidt dyrt, men ok..

Hun har fået rigtig godt gaver og har haft en rigtig dejlig dag :o))))

Fra os: Mors gamle blærbar, som jeg har optimeret og installeret børnespil og renset den for alt andet, 4 lydbøger og fra far en hjerteformet stegepande til små pandekager :o)))
Fra mormor: En tur i cirkus og nogen smådimsepigeting :o)
Fra farmor og farfar og Oldemor: En bærbar dvd afspiller til bilen og den slags + et havesæt med havehandsker, lille skovl, rive osv. og lovning på at de skal plante et lille kassebed, når Idun skal på ferie hos farmor om 2 uger :O)
Bedstelars og Vivi: Et dukketeater med DR figurer.
Kathrine og Ove: Hemaperler og plader
Loulou og Avi: En CD med historier om Prop og Bertha
Onkel Jacob: LilleNørd CD og MGP07.

Så det er bare VIIIIIIIIIIILDT gode gaver :o) hun er rigtig glad. Her til aften, efter vi er kommet hjem, fik hun lov til at spille lidt på hendes blærbar og sidder og ser en dvd på hendes dvdafspiller som godnat historie…

Jeg er bare mega smadret idag. Det har været en lang dag… Så jeg håber at hun snart overgiver sig, selvom det er ok at hun er længe oppe idag.

Nu venter der så lidt boller og lagkage med tilhørene gæster på lørdag. :o)

Men alt i alt. en rigtig god fødselsdag Idun har haft, på denne dag, hvor hun fyldte 4 år!!! Vores store pige :o)

– over and out –