Ikke fordi jeg skal skrive det ene brokke indlæg efter det andet, så trænger jeg bare lige til at komme ud med det…

Tom havde sagt til mig, at når nu jeg var på dagpenge ligenu, så kunne jeg jo ligeså godt få noget ud af det og prøve at komme på det 6 ugers iværksætter kursus, som jeg rigtig gerne ville på… Så kunne jeg jo bare sige til en arbejdsgiver at ejg først kunne starte når kurset var slut jo og man har jo ret til 6 ugers selvvalgt kursus.

Så idag, kigger jeg på Kalundborgs Ervervsråds hjemmeside, som udbyder kurserne… HURRA – der starter et kursus den 31. marts. KANON tænker jeg. Det passer lige :o)))

Jeg ringer til mig Jobcenter… Bliver – SÆFØLI – stillet om 180 gange, før jeg får den RIGTIGE person i tale…

‘Jamen – du har jo kun været ledig i 10 dage!!’ siger hun… ‘JA! – siger jeg. Jeg har jo ret til 6 ugers selvvalgt kursus :o) Så det vil jeg gerne bruge til det, siger jeg.’

GODT SÅ – det viser sig at de 6 ugers kursus som jeg kunne få, ved at sige: TAK DET VIL JEG GERNE, det er statens kurser, amu og noget andet, som jeg ikke kan huske. Der er ikke særlig mange AMU kurser jeg vil kunne få, fordi jeg er ‘for højt uddannet’ og de andre kurser de har er jeg for lavt uddannet til! HAHAHA…

MEN, HVIS jeg er ledig om 3 mrd, så kan de vurderer min jobsituation og hvis jeg virkelig ikke KAN finde job indenfor nogen af mine kompetence områder, så kan de MÅSKE vurdere at jeg ville kunne få sådan et iværksætter kursus :-S

LIDT HOVEDREGNING: Vente 3 mrd på at MÅSKE få bevilget kurset, vente 2 mrd på at der starter et nyt kursus og 6 ugers kursus… :-S Så var vi henne i at være på dagpenge i ½ års tid … SÅK altså. Det gider jeg ikke…

Så det er bare JOBSØGNING for fuld hammer for mit vedkommende…

Jeg prøvede ellers alt min bedste sælger overbevisning og fortalte hende, at hvis de nu gav mig det iværksætterkursus, så kunne jeg lave en rigtig god virksomhed, der kunne skabe endnu flere arbejdspladser i odsherred, så de ville have endnu færre arbejdsløse og alt muligt. Men nej, regler er regler, selvom hun gav mig ret i, at jeg helt sikkert ville have ressourcerne og drivet til at have min egen virksomhed… – og med de ressourcer, kan jeg også sagtens få et job, sagde hun…

JA; det er jeg da ikke i tvivl om… jeg ville bare gerne have det kursus…

Men sådan er det, når man er en ung kvinde, ikke fyldt 30 og med alt for mange personlige ressourcer…

JOBSØGNINGENS næste steps:

Jeg så et job igår aftes, jeg skal have søgt en af dagene…

I morgen skal jeg til samtale inde i kbh kl. 1030. Et rekrutterings bureau indenfor SALG/IT – så det er jo lidt spændende. De er VILDE med mit CV…

På MANDAG: til samtale på CSU (center for special undervisning) i Roskilde, på en stilling som Supporter til IT hjælpemidler for handicappede… Det kunne være rigtig sjovt og hyggeligt at arbejde med… Jeg har søgt det engang før, for halvandet år siden, PRÆCIS det samme job… Så nu må vi se. Det er ikke salg, men det kunne være et rart stabilt job.

og NU: HENTE Idun i børnehaven :o))))) (og I aften – sy Anastisias kjole, fordi hun vidst kommer og prøver den i starten af næste uge :o))

– over and out –