Min veninde står og kigger ud i vores forhave… Og lykken er, at jeg er vild med ukrudt. Så længe det ikke stikker. Eller ej altså også brændenælder kan jeg godt lide, når det bare ikke er blandet med alt muligt andet, så man brænder sig på dem. Også ikke alle vegne.

MEN, forårs skvalderkålen. Fantastisk. Fint hakket i salat, i stuvninger, i gryderetter. Både frisk og kogt og som krydderurt på madder. Uhmmm…

Det er faktisk rigtig dejligt, ikke kun at se ukrudten som en plage. Så æd den. Spis den. Værdsæt den. Jeg kommer aldrig af med mit ukrudt. Aldrig nogensinde. Jeg har 12000 m2 med ukrudt. Så kan jeg ligeså godt blive glad for den. Det eneste jeg prøver at bekæmpe, er brændenælder, hvor de ikke skal være og tidsler, hvor de ikke skal være.

Jeg har sågar plantet noget ukrudt, jeg ikke har i forvejen!!!… HAHA… Men tilgengæld smager det godt…

Jeg glæder mig, til jeg har lært alt om ukrudt, man kan spise… :o)))

– over and out –