Men faktisk også lidt tomhed… Hehe…

For en måned siden var jeg viiiiiiiiiildt stresset over at jeg ikke havde et arbejde og jeg ikke anede, hvad jeg havde lyst til at lave. Jeg kiggede jobannoncer hver eneste dag og søgte mere end 100 jobs på en måned… Så fik jeg et job også behøvede jeg jo ikke at bruge tonsvis af ressourcer på det mere 🙂
Dejligt at slippe for, men altså… Faktisk lidt underligt, fordi jeg godt kan lide at søge job, men bare helst når jeg ved hvad jeg har lyst til at lave. På den anden side, gider jeg ikke at bruge tid på at glo på jobannoncer, når det job jeg har fået, er det job jeg har søgt, som jeg helst ville have 🙂

For en uge siden, var jeg bare ÅH NEJ, hvad skal vi nu køre i og har været igennem tusind regnestykker og overvejelser den sidste uge… Set på flere hundrede biler på bilbasen. Været ude og køre i en masse biler… og vupti. Nu er det bare at vente på at vi FÅR vores nye bil. Vores nye dyt…

Nu er jeg bare mega træt, fordi jeg har sovet så dårligt den sidste tid, fordi der har været så meget der har rumlet rundt i min verden… Jeg sov 9½ time i nat, men jeg tror stadig jeg er lidt i underskud. Har kun sover 5-7 timer og vågnet en mill gange hver nat den sidste uge og en anelse bedre den sidste måned. Men jeg tror at der falder ro på nu, så jeg vender tilbage til en mere normal søvn og hvem ved, når jeg har fået den sidste tand ud på tirsdag og jeg ikke er hævet mere og det ikke gør ondt fra operationsarret mere, om jeg så slipper helt fuldstændig for hovedpine og jeg så sover rigtig godt bagefter? hmmm…

Det ville jo i hverfald være fantastisk :o)))

– over and out –