Ja vi var jo i Polen. Skulle have lavet bilen og det… Det kostede jo penge. Jeg er ikke særlig vild med kontanter, som de fleste ved og jeg tænkte:

FINT jeg har jo mit visa kort med!!!

Da det så bliver fredag… Så tænker jeg: Jeg hæver lige pengene, så jeg har gjort det til i morgen, når vi skal hente bilen…

Jeg går til en BANKOMAT (som de hedder i polen) og stoppede kortet i… Trykkede 2000 zloty tak. – FUCK dig, sagde automaten… HMMM tænkte jeg. Gad vide om man ikke kan hæve så meget af gangen? Så jeg prøvede med 500 zloty. Fint, jeg fik 500. Så prøvede jeg igen med 500. FUCK DIG sagde automaten.
HMMMM – tænkte jeg!! Jeg prøver i en anden automat… FUCK DIG siger automaten. HVAD?!

Jeg ringer til min bank og sørger for at der står RIGELIG med penge på den konto med visakortet… Og hun forsikrer mig at jeg med det samme kan hæve dem i polen…

Jeg går til en NY bankomat. Og IGEN FUCK DIG siger automaten. SÅÅÅÅÅK :-S

AHA – tænker vi: Vi har set en Nordea! – De må kunne hjælpe os. Vi går ind i Nordea og der sidder en sød bank dame der kan snakke engelsk. Men desværre så har Nordea DK og Nordea Polen INTET med hinanden at gøre, andet end navnet. :-S ÅÅHHH… Men – hun siger: Er du sikker på at der ikke er en limit på hvor meget du kan hæve om dagen?! Øhhhh tænker jeg: Det har jeg skuda aldrig nogensinde tænkt over!!! Jeg hæver jo aldrig kontanter!! :-S

GODT, vi ringer til banken IGEN… Og jatak, der er en limit på 2000 KR om dagen på kortet… :-S HVILKET betyder at vi kun kan hæve 900 zloty om dagen… Hurtig hovedregning, betyder det 1800 zloty på 2 dage… Og det var hvad vi kunne hæve inden vi skulle have Bilen. Så havde vi 100 zloty i min pung. Men vi manglede stadig 100 zloty… :-S

SKOD!!!! Heldigvis kunne vi så låne dem af Darek og føre dem over til ham, når vi kom hjem. Men hvor føler man sig bare :-S Når man VED at der er penge på éns kort og man bare ikke kan hæve dem!!!

Dog døde vi ikke af sult, fordi man godt kan BETALE med sit visa kort, selvom man HAR trukket de 2000 kr på én dag. Men vi havde jo INGEN kontanter, desværre… Så lørdag eftermiddag, da vi så et fantastisk mega loppish, kunne vi ikke engang snuse rundt på det, for der er nok ikke liiiige særlig mange der tager visa kort der…

SÅ HELT SIKKERT: Jeg skal have mig et mastercard!!! – Der er ikke nogen grænse på 2000 kr om dagen!!!…

Heldigvis FIK vi dog bilen med hjem og den er blevet FIIIIIIIIIIIIIIN :o))))

– over and out –