Fra 2005, kørt 19.000 km, med super meget sejt udstyr. :o))))

Vi fik pruttet ham til et hængertræk, vinterdæk og stor service incl syn (selvom den egentligt har et år til syn, men så er der 2 år, hvis den bliver synet nu *S*).

KANON MAND!!! … 154.000 kr. Det er sku okay må jeg sige. Den er nærmest helt ny. Den har kørt som lånebil i 2 år. Det er kanon. Den har boet hos toyota, så jeg vælger at tro, at de har passet godt på den :o)

Der var 3 identiske biler og vi var ude og køre i alle tre. Den første og den anden var ok fine, men den sidste havde totalt dårlig karma :-S Vi var begge to sådan helt bvadr!!! Og vente HURTIGT om og kørte tilbage. Vi valgte den første vi kørte i.

Så pruttede vi med sælgeren i en times tid. Vi snakket detaljer og nu er det bare at vente i EN HEL UGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… SÅK!!!!

En helt ny bil mand. Jeg har ALTID kørt i smadder-kasser til under 50.000 kr haha :o)

Så nu er vi fancy pancy kørene. Når vi får den, skal den godtnok til Grevinge Auto, så snart som muligt, så vi kan få den lavet om til at køre på raps :o))) Så får vi kanon brændstof økonomi og rigtig god miljøsamvittighed :o))

JUBIIIIII….

Men JEG VIL HAVE EN NY BANK-KO!!!! hun er SIMPELTHEN Bare såååå DUM!!! hahahah. Jeg ringede til hende i morges og sagde at vi ville købe bilen, så om det var billigst hos hende, eller hos Toyota. Så flippede hun helt og om vi overhovedet havde råd til det?!?!… LOL…
Idiot. Hun har slet ikke læst min mail, hvor jeg forklarer vores nye situation.
FUCK hende. Vi skifter bank, så snart vi kan :o)

—-

Men altså… For fanden mand. Nu har vi bare et ordenlig køretøj til at køre os frem og tilbage til arbejde de næste 8 års tid. Jubiii :o)))

HVis der er nogen der er nysgerrige på at se den, så er den her

See ya on tha road!!!! 😛

– over and out –