På at vi kommer og henter den :o) Hehe. Ligesom at hente en hundehvalp, vil jeg tro, der nu er blevet 9 uger, så den kan flytte ind hos en familie…

Nu er den blevet klargjort, fået hale på og nummerplade… Så vidt han kunne huske, da jeg var forbi i tirsdags har vi fået zc 49 101. Den er faktisk ok. Den kan score 5,6 eller deromkring. Måske en ren 6’er. Det havde sæføli været perfekt, hvis vi havde fået zb, da det jo er mine initialer…

MEN jeg har jo også et mellemnavn, der starter, med C, sååeee.. Også kan man låne 1 tallet fra 101 også bliver det 50 100… Så den er faktisk ok. Der skal ikke så meget matematik til, for at få det til at se godt ud… Derfor er vi oppe på 5,6-6 stykker i karakter. Nu må vi se om han havde husket rigtig da jeg var forbi, eller jeg skal til at regne på en ny nummerplade. (I KNOW – jeg ER sær, ang. nummerplader!!! HAHAHA)

Men det er bare vigtigt, når alle mine tidligere biler har været SÅ TRÆLSE med deres nummerplader :o(

Og det er perfekt, for vi kan godt hente den før kl. 15 og det er godt, for vi kan ikke få nogen til at hente Idun i bh, så ville vi ikke kunne nå det, hvis vi først kunne hente den kl. 15.

Kl. 10 kommer tækkemanden og vi skal snakke detaljer om projektet…

Også kører vi til kbh ved 1230 tiden 🙂

– over and out –