Idun har været til tandlægen idag, sammen med far. Jeg var på arbejde. Hun havde bare glædet sig helt vildt, til tandlægen. Hun havde ingen huller og tingene var fine. Vi bør dog gå igang med tandtråd på hendes kindtænder, for at beholde dem fine…

Bagefter var hun i børnehave. Jeg var i børnehaven i allersidste øjeblik, fordi der bare var MEGA MONSTER MEGET trafik!! puha…

Nu har jeg lavet Rikkes gaver færdig og vil nyde en aften i ro og mag. Jeg er godtnok bustet. Men det kan være min mand vil ligge i arm med mig? :o)))

Så har vi haft GRUS idag. Gruppe udviklings samtale. Det var lidt sjovt, når 3 af os er så nye som vi er. 2 af mine kollegaer, har jo kun været der en måned længere end mig. Og vi er 5 i alt og vores leder. Men altså. Jeg fik sagt at jeg har det svært ved at dele min tid og jeg syntes det er unødvændigt at jeg skal tage mig af no-brainopgaver, som sortering og af gammelt udstyr, oprydning, grundinstallation af officepakke og den slags. Så jeg kan bruge min tid på brugerne og deres problemer. Så snakkede vi om at jeg kunne få mig en ungarbejder. 5-10 timer om ugen. Det kunne være fedt og frigive meget af min tid til det væsentlige, for som det er nu, så vil jeg altid være bagud og det er jo træls.

I næste uge, har jeg evalueringssamtale, fordi jeg har været ansat en måned. Jeg blev tilbudt 2 jobs i denneher uge… Men jeg er rigtig glad for mit arbejde, så jeg vil virkelig ikke skifte nu. Så skal det være helt vildt, det jeg skifter for. Men jeg vil også sige, til min evalueringssamtale at jeg løbene bliver tilbudt jobs med bedre løn… Så kan de jo se, om de vil gøre noget ved det ;o) Et kvalifikationstillæg eller noget i den stil, vil da være helt ok :o))

Men alt i alt er det bare super dejlig.

Selvom jeg er træt. Det går helt vildt hurtigt med byggeriet og det er bare FLOT!!!! :o)))) Desværre afføder det at der er ROD ROD ROD alle steder. Køkkenet er jo splittet ad, fordi vi ikke harhaft tid til at grunde og male reolen efter den blev filset… Udenfor er alt splittet ad pga. taget. Der er så meget rod, at vi på ingen måde kan slå græs, så det ser også lidt vildt ud…

Men når de er færdige, så må man jo bare tage det fra en ende af. Så skal vi nok blive færdige… :o) Jeg glæder mig rigtig meget til at se vores rum der oppe…

– NU vil jeg smide mig og se resten af den film jeg har fulgt med på sidelinien i… og håbe på min mand ved min side 🙂

– over and out –