Jeg har jo haft hovedpine i rigtig mange år. Indtil jeg fik opereret mine visdomstænder ud. Jeg kan stadig mærke mit ar og det gør ondt, men det er ikke hele kraniet der smerter. Smerten trækker ikke ned i ansigtet mere og er ikke desideret hovedpine mere. Bare at jeg har et ar der gør ondt ind imellem.

Dog har jeg haft hovedpinepiller med, alle steder, hvor jeg er, også efter min hovedpine er væk. Jeg har ikke rigtig vænnet mig til ikke at have hovedpine endnu. – Stadig ikke faktisk. Jeg kan gå helt i panik, hvis jeg opdager jeg ikke har hovedpinepiller med… For HVIS nu jeg får hovedpine… Men det gør jeg jo ikke rigtig mere. Og når jeg gør, er det ofte ikke så slem hovedpine :o) Det har jeg kun haft et par gange, siden jeg fik mine tænder ud…

MEN – i weekenden, var vi på Slegsvig. Da jeg kom i seng torsdag aften, kom jeg i tanke om at vi IKKE havde mit udvalg af smertestillende med. :-S INGEN panodiler, ingen iprener, ingen kodeiner, ingen ting!!!! … Faktisk var jeg lige ved at FÅ hovedpine, bare fordi jeg opdagede at jeg ikke havde hovedpinepiller mere. 4 dage uden nogen i nærheden.
Det lykkes mig at falde til ro igen og falde i søvn. Og jeg fik jo ikke hovedpine :o)

Faktisk fik jeg slet ikke hovedpine hele weekenden, selvom jeg ikke havde hovedpinepiller med!!! – Det var fantastisk. Jeg er rigtig glad, for at have klaret 4 dage uden. Selvom jeg jo så sjældent tager den slags nu om dage, så er det bare skide rart, at kunne bevæge sig uden hovedpinepiller, uden at gå i panik eller få hovedpine, fuldstændig irretionelt og psykosomatisk :o)

– Så jeg klarede den. Det føles som en ny verden allerede :o)))

– over and out –